kazdy den vstanem o 5:50, a to nemusim mat ani budik. Proste vzdy o tomto case vstanem sam od seba najhorsie je to na chatach, lebo to 4 hodiny plus minus nemam co robit
Cez týždeň mám budík na 6.00, čiže vstávam okolo 6.20 a cez víkend mám na 9.00, čiže vstávam medzi 9.30-11.00. Prípadne sa naň vykašlem úplne a spím aj do jednej alebo tak.
Kedy ako niekedy idem vstávam,vtedy keď mám ísť spať a naopak Ale no,cez týždeň mám budík na 6:00,takže vstávam o 6:30cca...aaa cez víkend je to neobmedzené
cez pracovný deň to závidí od toho, či mám nultú, prvú, alebo či idem až na druhú. Ale keď mam nultú, vstávam o šiestej, keď prvú, šesť tridsať a keď idem na druhú tak o siedmej... a cez víkendy ako kedy niekedy o deviatej a niekedy aj o pol jednej poobede...
Cez týždeň vstávam okolo 6:30- 6:45, cez víkendy... ako kedy.. napríklad dnes ma zobudil idiotský brat s kamarátom o 7:15 lebo museli kvákať v izbe A keď som už bola hore tak sa presunuli do obývačky
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
a cez víkend skorej ako o desiatej nevstanem
a som tu jediná,čo vstáva tak nekresťansky skoro???