Kúpil som si do tohto pohára kávu v kaviarni, ktorú som chcel otestovať - káva bola hrozná, tak som ju len odložil, že neskôr vylejem... neskôr samozrejme bolo po 5 hodinách v práci, takže pohárik teraz páchne od hnusnej kávy. Môžem ho napríklad vyvariť a
@sexywoman sranda, prečo sa stále snažíš upútať moju pozornosť ( a aj keby každý normálny človek ignoroval také individum, ako si ty, ja nebudem...veď prečo?
ty si v pohode "umivaj", ja si budem naďalej UMÝVAŤ, ako každý normálny človek (
prepáč, hoci máš pocit, že si stredom môjho vesmíru, mýliš sa ja riešim aj reálny svet a svoje problémy...nie len uvoľniť svoje nervy na tvojej maličkosti ( lebo áno, len na toto si mi dobrý/á/é (
@nathalicatko wtf! Asi tie kramy máš... Ale nezareagovala si tak podráždene ako @sugy1 lebo niektorý dievčatka keď im niekdo povie pravdu o kramoch do oči sú nervózne ako suggon...
skús to premyť vodou s niekoľkými citrónovými kvapkami. zaberá to aj na usadenú mastnotu, pripáleniny na dnách riadu, na ušpinené a zapáchajúce ruky, obzvlášť po manipulácii s čili a pod.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
ty si v pohode "umivaj", ja si budem naďalej UMÝVAŤ, ako každý normálny človek (
veď prečo nie ja som vždy kameňom, na ktorý kosa narazí
a nie, nebudem držať hubu, pokiaľ ma budeš mať ty vo svojej mňa doťahovačky neomrzia ( nie s imbecilmi
najlepšie nejaké aromatické veci, alebo vtom uvar niečo iné
a nie, nemám krámy, ale ďakujem za záujem ( a môj vývoj...stačí mi dostatočný mentálny (
no čo moje? chýbala som ti chvílinku? ((
prepáč, hoci máš pocit, že si stredom môjho vesmíru, mýliš sa ja riešim aj reálny svet a svoje problémy...nie len uvoľniť svoje nervy na tvojej maličkosti ( lebo áno, len na toto si mi dobrý/á/é (
neviem, či je dobrý nápad to prevariť ( sama ho mám doma a to by som nerobila
inak...ten hrnček má vždy divný zápach recyklovaný materiál (
keby si ma chcel úplne vytočiť, musel by si sa nehorázne snažiť ( ja som už nenormálne odolná voči takýmto pokusom
hiiii a nemala by som ti teraz ako dôkaz odfotiť svoje nohavičky? aby si veril, že hovorím pravdu? či to nie takto sa riešia vec v tvojom svete?