ahojte, pred pár rokmi mi vybrali znamienko na krku a ostala mi tam veľká keloidna jazva a teraz mi zubárka vravela že by som si mala dať prerezať uzdičku na hornej pere a preto by ma zaujímalo že či nebude vadiť to keď tak potom budem mať jazvu. má niekt
uzdička je v ústach pokiaľ mi rezali to isté, takže to moc nevidno, (mne to pri bežnom rozprávaní vôbec nie je vidno, a okrem iného jazva na ďasne je celkom dosť minimálne viditeľná), takže ak ti ide o estetický efekt, to nevadí si myslím
Aj ja som si mala dať prerezať uzdičku a nikdy som si nedala. Nespôsobuje mi to nijaké problémy, akurát sa neviem smiať s odhalenými ďasnami, čo mi ale naozaj nechýba.
hadam to nebude vadiť, mam jednu kamaratka ktora ma takmer 20 cm dlhu a 4 centimetre hrubu keloidnu jazvu na kolene... to je problem... hlavne po esteticke stranke, ale myslim, ze to bude v poriadku, ako to bude pre tvoje zdravie...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
Nevidno to...
lebo ju mám veľmi nízko