HnedQA Som Si MysleL, Že tO buDe NeYaqé EmO decQo čo ZaLožiLo túTo Thému !!! BhoŽe!! UŽ my Z WáS Emáčof ThotHálne JebÉééée !!! ChoĎte SA rEzať!! ThaQ kEĎ uŽ sa CHcE porOwnáwat Emo S HipHop-om Je mi Do SmieChu!!! ZNIčiť EMO!!!!!!!!!
@kemy .....cwo maŠh z toho ze napises aby sa sly emaci rezat???? myslis ze si zaujmawy??? =I ani nie xP bo to howori kazdy a akoze ma to woobec netrapi x) ja neposlucham ani fotrowcow tha precwo by som mala tebaa???
@sk8emo ....Lhool MajiNká EmačKa vySTrkuJe ŽilE !! Tho Len SVedčí o TvoJeJ RoZsračKovanEj DemencII mňA teŽ neZAUjimaJU TvojE prObleMY, LhEn sem DiskUTovAl čo SI mhysLím O eMo!!! A emáČi sa ReŽú!!! StaČí Mi PovedAT a PuŠkU na SVInE ešte Mháme thaK neNi prbLÉm! Tho Že NEpočÚVaŠ rodiČof Mi ÚplNE trHá ŠeCqo De Je kréF!!!!!!! BhoŽE EMO GIrl sA so MnoU hádAla nhenI mhožné!!!!
@kemy waaa to ti az thak dobre robii ze sa s tebuuuuw emogirl hadala???? akoze rezanie NEMA NIČ spolocne s emo stylom xP .... a sak si to mysli ... mne je tho thaq tri ze cwo si kto o tom myslii a pochybujem ze mašh zbrojny preukaz aby si mohol pouziwat pusku na swine heh wiez u nás sa tak howorii ze ´´WELKÁ HUBA, MALÝ WTÁK´´ ....tak newyskakuj ! ...mašh iba silne reci ae tho wjeme mat šeci.... proste sa s tym zmier... po swete behaju aj emaci a nie iba hiphopery....
a ja sa bawim aj z hopermi a mam medzi nimi aj priatelow...a hooodne...bo nie wsetci su blbii .... seci sme ludia a wsetci sme si rownyy
@sk8emo tak to ste na tem velice zle ked sa u vas vravi ze Velka huba maly vtak D to mate super okolie ty potom si na tem asi fakt že zle a zbrojny pas na svine nepotrebujes a konc ze na take jak ty asi ta sklamem no pocuvam hip-hop ale rock... Nech ma do sce nasrane v hlavje ale EMAci najvjec a nepoucuj !
Strucne shrniem: hiphop teraz leti medzi 12 rocnymi. Chlapec zbada v telke 50centa a je z neho v riti. Na druhy den si kupi XXL tricko a nejaku tu siltovku a uz je frajer. Emo je styl pre psichycky chorych ludi (moj nazor) lebo emo styl je fakt chory styl. To nieje ani hudobny styl ale zivotny styl.
Ale vies co sa mi najviac nepaci? Ten tvoj sposob pisania. Nechapem aky ma zmysel namiesto v pisat w a za kazdym t pisat h atd. A to, ze si raz pocul toho cigana Rytmusa povedat vo svojej pridrbanej pesnicke plnej nadaviek povedat "KERIII kokot..." neznamena ze sa musis opicit po nom :/. Ked chces chod sa zajebavat do Ameriky ked sa ti to dvojite W tak paci ale prosim ta nehaneb Slovensky jazyk. FUJJ taky sposob zivota je chory :/ a velmi vela ludom to vadi ved len tu na birdz su uz asi 3 diskusie o tom a kazdy nato nadava!
@kemy ou to ty si na tom zle... bo pocuwas rock ..... ta co maskramy??? ....toe haluz .....praweze som myslela ze rockery su f pohode ae ty medzi nimi nemormalne wynikaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaas ( swojou debilitou)
@pietro93 okay... ja sa nehadam ...prese kazdyy ma swoj nazor ...inaq to moje ze ´´w´´ pouziwam furt a neni mošne sa uz tohooo zbawit bo som si na tho zwyklaa xP ....a rytmus nech si tam konkuruje s kontrafaktom... slowo kerii pouziwam f kuse bo je to moj slowniq.. a to neznamena ze ja to hoperske!! a s mozem mat psychycke problemi ae to neznamena ze som retard choryyyy .....a taky ludia kerii si mysliaa ze emo je f mode a ptm xcu byt aj oni emaci tak su sku*wenyy pozeri a za tych ja nemuzeeem...a oni delaju pixowiny ja a wela dalsich za to nemozemee...a rezanieeee neni emo ae goth tak uz ma sty nesertee...akoze nee konkretne ty ae iny typciii ....
boha ty kokos ale ty ses jaká piča to už sa budem chváliť, že počávam rock než taký pridrbaný štýl jak je EMO. aj tak šecko prevzalo prvky metalu,. rocku, hardrocku.... tak by drž tu tvoju ešte zasranu rit, daj deset facek a jebni si hlavu o stenu a snad ti dojde co si za chuderu boha to ked už kuknem na tie vaše XICHTY je mi z vas zle. DPC, tri roky neumyté vlastné vlasy s pridrbanou ofinou a faceom, napasované nohavice na tých špajdlách, železa tolko na sebe, že JUVESŠTÝL KOŠice sa može vrazit.... proste ste jebnutý...
Ani jeden... HipHop robia ludia, ktorych nemam rad a EMO neni styl hudby to je akysi jebnuty styl v hlave a tych ludi by som najradsej vyhostil z povrchu zemskeho.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
58 komentov
AkU HuDbU MaThE NaYrAdSeY
**
a to som myslel na zakladatelku len neviem preco som to napisal v mnoznom cisle
A ani jednoooo....
a ja sa bawim aj z hopermi a mam medzi nimi aj priatelow...a hooodne...bo nie wsetci su blbii .... seci sme ludia a wsetci sme si rownyy
ale asi skor to emo.. ale oboje mam rad
Ale vies co sa mi najviac nepaci? Ten tvoj sposob pisania. Nechapem aky ma zmysel namiesto v pisat w a za kazdym t pisat h atd. A to, ze si raz pocul toho cigana Rytmusa povedat vo svojej pridrbanej pesnicke plnej nadaviek povedat "KERIII kokot..." neznamena ze sa musis opicit po nom :/. Ked chces chod sa zajebavat do Ameriky ked sa ti to dvojite W tak paci ale prosim ta nehaneb Slovensky jazyk. FUJJ taky sposob zivota je chory :/ a velmi vela ludom to vadi ved len tu na birdz su uz asi 3 diskusie o tom a kazdy nato nadava!
Odomna tolko, nezabudni je to moj nazor...