čo mám robiť aby to prestalo svrbieť? fenistil kvapky vobec nezaberajú je to neznesitelné, púdrom sa to vraj natierať už nesmie.. svrbí to moooooooooooooc
normalne puder... pudrom sa nesmie? za to ze jedno dieta z milionu deti malo na to volaku negativnu reakciu tak sa to uz nesmie? vsak vzdy sa to tak liecilo a aj vyliecilo....
ja som si nedavala nic. ked som mala uplne prvu kiahnu, tak som si myslela, ze je to vyrazka a teraz mam z toho fajnu jazvu hned vedla oka :/.. takze si to neskrab, lebo budes mat jazvy
@istsinka akoze tiez mam aj na brade a lici a este ktovie kde, ale tie nie su az tak moc vidiet, ale na tuto sa kazdy pyta, lebo ju mam na lavom oku v tej dierke medzi okom a nosom a je dost vidiet
jj asi to bude ten tekuty puder, čo dávali mne, lebo to bolo take biele a bolo to na predpis v lekárni a ked mi to mama natrela tak som vyzerala vtipne cele telo pokryte bielymi bodkami. Ale pamätám, že to bolo take prijemne chladive, ale neviem či to vyrabaju ešte ale snad hej. A potom ma to už ani až tak nesvrbelo.
ale brat to mal take dost rozširene on to mal aj na jazyku, na hlave, všade!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
kto vravel,ze sa to nemoze? EU? nasrat..
ja som si dávala priznám sa
ale brat to mal take dost rozširene on to mal aj na jazyku, na hlave, všade!