ahojte, chcela som si objednat kindle z amazon.com, no ked si chcem prezriet objednavku, vypise mi, ze ten druh mi na moju adresu poslat nevedia. tak som skusila ine typy, no pri vsetkych vypisalo to iste. chcela by som sa spytat, ci ste si odtial uz niek
Ja som sa stretol s tym, ze velkost tricka xxl by mi na slovensko kludne poslat mohli ale L nie, lebo ho mal na sklade iny obchod. Takze som to riesil inou strankou.
Ale kedze kindle je od amazonu, budes to musiet asi kupit z nejakeho cz/sk eshopu.
Mne posielali z Amazonu novy Kindle priamo z Ameriky - pokazil sa mi stary a hned mi poslali novy, bez nejakej obhliadky. Amazon je super!. ..Tak neviem kde je u teba problem.
@kosmiklove ono to chce adress line 1 a adress line 2, do prveho som napisala ulicu a do druheho cislo a do dalsich uz normalne psc mesto mozno som spravila ja hlupost :/
kazdopadne dakujem za vsetky rady, skusim britsky amazon este
Objednavam odtial bezne a zatial som nemal problem, objednavaj ale priamo od amazonu a nie od inych predajcov. Predsa len kindle je ich vyrobok. Do address line napis celu adresu: ulicu aj popisne cislo. Address line 2 si nevsimaj. Nezabudaj, ze ak si objadnavas z americkeho amazonu, zaplatis aj 20% dan, lebo robis nakup nad 22 euro. Cize cenu Kindle+ postovne a to navysene este o dan. Ak si ho objednas z anglickeho, cena je vyssia ako pri americkom, ale dan platit nebudes a budes ho mat doma do tyzdna.
@petbet1 skusila som to minimalne 10x, teraz na anglickom, stale mi vypisuje: "Kindle, 6" E Ink Display, Wi-Fi, Black cannot be shipped to the selected address. To shop for a Kindle device available to ship to you, please visit the product page on Amazon.com (intl.)" asi kaslem na to no..
@nicolkaa Hej uz to kukam aj ja, ze cez ten anglicky to nejde a odkazuje ma to na americky. Ak ta teda odkazuje na americky a nejde ti to ani odtial poslat tak asi ozaj kasli na to. Stejne ked to preratavam, tak z anglickeho by ta to stalo s postovnym preatane na eura okolo 90 euro. Z americkeho (za sponzorovanu verziu) okolo 75-80 euro, ked uz ratam aj dan, ktoru by si musela zaplatit na colnici. A na heureke si ho najdes v slovenskych obchodoch tiez uz za 90 euro, takze sa to vlastne ani velmi neoplati nechavat si ho posielat zo zahranicia.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
Ja som sa stretol s tym, ze velkost tricka xxl by mi na slovensko kludne poslat mohli ale L nie, lebo ho mal na sklade iny obchod. Takze som to riesil inou strankou.
Ale kedze kindle je od amazonu, budes to musiet asi kupit z nejakeho cz/sk eshopu.
kazdopadne dakujem za vsetky rady, skusim britsky amazon este