@kosmiklove a čo hovoríš na grafiku a spracovanie? je to hrateľné alebo je to ozaj o ničom a fakt radšej wii? chápem, že ťa to nebavilo ale nejako objektívne keby to máš zhodnotiť?
@jimmmy wii ma grafiku rozhodne slabsiu, ale je tam viac exkluzivnych titulov ako na ps3 s xboxom dokopy...zalezi ale aj na tom ake hry preferujes pretoze napr takych fps je na wii malo..
Je to hrateľné, ale hodí sa k tomu naozaj veľký monitor a veľa priestoru... Skúšala som na tom tú sériu tých "základných minihier" (upchávanie dier v skle, potom tam bolo niečo s loptami a pár ďalších hier) a niečo tanečné (názvy si nepamätám), ale... neviem, mňa osobne to nechytilo... (So spomínaným Wii to porovnať neviem, ten som ešte neskúšala)
A hlavne ma celý čas nekonečne dožieralo ovládanie Kým sa mi podarilo "prekývať" sa v menu tam, kam som potrebovala, opustila ma chuť zahrať si
@ameryka Ono to ovládanie sa dá do určitej miery naučiť, ale moja skúsenosť bola, že čím viac sa niekomu nedarilo správne sa odnavigovať v menu, tým viac chaoticky tam človek mával rukami a tým menej mu ten snímač "rozumel" Takže potom som chvíľu videla aj majiteľa kinectu ako bezradne stojí pred kinectom a mávaním rúk sa snaží k niečomu dopracovať
Ako chvíľková zábavka to bolo fajn, ale asi by som netúžila, mať to doma... Aj keď to môže byť aj tým, že som na tom hrala naozaj len tie dve hry, ktoré naozaj neboli pre mňa zaujímavé... (ale kamarátka má napríklad ten Dance Central celkom rada...)
Neviem ako skoro to chceš kupovať a odkiaľ si, ale koncom júna bude v Bratislave Mangafest a tuším tam kamarát chcel brať aj Kinect, takže by sa tam mal dať vyskúšať
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
A hlavne ma celý čas nekonečne dožieralo ovládanie Kým sa mi podarilo "prekývať" sa v menu tam, kam som potrebovala, opustila ma chuť zahrať si
Ako chvíľková zábavka to bolo fajn, ale asi by som netúžila, mať to doma... Aj keď to môže byť aj tým, že som na tom hrala naozaj len tie dve hry, ktoré naozaj neboli pre mňa zaujímavé... (ale kamarátka má napríklad ten Dance Central celkom rada...)
Neviem ako skoro to chceš kupovať a odkiaľ si, ale koncom júna bude v Bratislave Mangafest a tuším tam kamarát chcel brať aj Kinect, takže by sa tam mal dať vyskúšať