Ja by som len chcel vedet či niekto pozna tuto novu kapelu ...podla mna jedna z najlepšich novych kapiel za posledne roky( aj ked uz maju par albumov, preslavili sa až tym poslednym a je to fakt že brutal dobry album druhy najlepši za rok 2008 ....a
som nepovedal že ich nemam rad len ma až tak neoslovili priliš divneee na moooj vkus ale tak dakedy ked nebudem vedet čo počuvat tak možno skusim aj ich:
no ja ich poznam uz dobrych 5 rokov... vlastne ako vysiel ich album Aha Shake Heartbreak... jednou z mojich favorite kapiel sa stala asi len pred polrokom, kedy som ich zacala pocuvat ovela intenzivnejsie... lubi sa mi ich "sedliacky rock"... maju neskutocne premakanu hudbu a aj ked ich novy album Only by the night sa zanrovo dost lisi od starych veci su nadalej jednou z najinventnejsich kapiel tejto doby...
novu kapelu?! jaaj to je hrozne ze sa preslavili az svojim poslednym albumom, ktory je podla mna zatial najhorsi, odporucam prve 2 albumy - Youth and Young Manhood a Aha Shake Heartbreak ♥
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
ale Sex On Fire mi leze na nervy.
poriadne
no ja ich poznam uz dobrych 5 rokov... vlastne ako vysiel ich album Aha Shake Heartbreak... jednou z mojich favorite kapiel sa stala asi len pred polrokom, kedy som ich zacala pocuvat ovela intenzivnejsie... lubi sa mi ich "sedliacky rock"... maju neskutocne premakanu hudbu a aj ked ich novy album Only by the night sa zanrovo dost lisi od starych veci su nadalej jednou z najinventnejsich kapiel tejto doby...