Čaute, chcel by som sa opýtať, alebo skôr poprosiť o radu.
Ako mám v kine zbaliť dievča? Sme dohodnutí, všetko. Len ona o ničom nevie. Chcel by som od vás nejaké rrady, aby to bolo také romantické a poprípade na aký film ísť.
v kine ? nijak, to je najhoršie miesto na prvé rande. Proste si pozrite film, a po kine si chodťe niekam sadnúť. Potom sa snaž. Hej a čo sa týka filmu, tak ja odporúčam Revenant, Dánske dievča alebo Deadpool.
V kine využi chloroform alebo ako píše @ikuto , tak ju niektom potom pozvi, ale hlavne plať ty... A hlavne choďte niekde, kde je to pekné a nie fast-food...
@dannyd14 ten horor je taká pasca... Ja osobne milujem horory, tak sme sa s kamošom dohodli, že si pozrieme nejaké riadne s dvomi babami, ale dopadlo to tak, že síce sa o mňa opierala a neskôr aj trochu sedela na mne, ale potom si zakrývali oči a dokonca nachvíľu odbehli a to mali vtedy 16, takže ťažko povedať. Ale zas keď sa vrátili, tak chceli byť stále s niekým. Len musíš sa pripraviť na všetko...
vyber dobry film.napriklad, keby som vedela, ze niekto...film betonova zahrada videl a k tomu, ze ho povazuje za blbost, to uz je dobre znamenie ale mozno si ho potrebujem pozriet este raz a poriadne, so sustredenostou to mam zle...kto vie, ja nie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov