ak si kissak alebo poznas skupinu kiss tak tu sa mozes o nej rozpravat so mnou ale aj s ostatnymi kissakmi ci uz im to nutili rodicia alebo to zapoculi niekde v radiu a tak...
KISS je jedna zo skupin ktoru podla mna mozu vsetci a kazdy s vasich rodicou pozna aspon jednu s ich pesniciek ako I WAS MADE FOL LOVIN YOU alebo CRAZY NIGHT ktore su hity zarite velmi hlboko do stien LP platny a napalenych CDciek a pasiek....
No akože I was made for loving you je hit, ktorý bude mať vždy energiu. A čo sa týka ostatných piesní, tak pripúšťam, že niektoré sú na jedno kopyto, ale zas ani každý môj obrázok nie je pohľadný... Forever je fakt dobrý slad´ák, mne sa páčia aj Christine sixteen,I just wanna(klip je sexi),I love it loud, Unholy má kus dobrý text... Ono hlavné je to, že z tých piesní niečo vyžaruje, čo napríklad vo mne vyvoláva pozitívne myšlienky, dáva mi chuť do života. A tak
njn pesnicky ako su napriklad unholy alebo got of thunder priam srsia optimizmom ale su to faakt vypalovacky ja som viacmenej Genou fanusik tak sa mi pacia viac jeho pesnicky ktore su ovela tvrdsie ako paulove ale najlepsie su takcitak tie co zlozili spolu preto to je skupina ktora nema obdoby
ja ako mozno 13 rocny som si vsimol cd kiss v jednom obchode a zaujiali ma tie ich zmalovane tvare... cd som si nekupil, kedze som nan nemal peniaze.. ale cez jedneho kamarata sa mi ho podarilo si zadovazit.. a pocuvam ich dodnes
KISS: podla mna najlepsia kapela vsetkych cias.milujem ich skladby..su niecim vynimocne a tiez mam ten pocit ze z nich srsi optimizmus.vzdy si ich rada vypocujem,da sa to pocuvat stale znova a znova.nic nove co je teraz v mode nedokaze robit taku hudbu ako KISS.moja mama ich pocuvala tiez a ja v tom pokracujem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
Ano, mali slovo v utvarani metalu ako ho pozname dnes, ale metal to nie je, sry.
Z tychto starsich mam radsej Led Zeppelin, alebo z ineho sudka Pink Floyd.
Stryko dost fici na takychto skupinach, nosi tricka KISS. Ma okolo 48
Shou It,Shout It,Shout It Out Loud
"KISS ARE THE UNBEATABLE!"