Ahojte máte niekto podrobnejšie info ako to bude vyzerať na ústnom? bol tam niekto minulý rok? ... dostala som sa k info ze tohtoročné tézy sa posielajú dopredu, ale iba organizátorskej škole alebo všetkým? resp. nedostali ste k nim už niekto?
tam su take otazky ze pravo na volby pravo na zivot pravo na to byt kokot a podobne veci a mas o tom daco povedat tusim su k tomu otazky ze o com mas hovorit
@najivna videla som tezy z minulych rokov, takze viem co by som mala ocakavat ale predsa len ked sa posielaju tohtorocne tak by bolo dobre mat tie ...otazne je ci sa tezy posielaju iba organitorskej škole alebo všetkým
Ale prosím ťa. Bol som na 2 ročníkoch a oba som mal celé podujatie v paži. Ten posledný rok som skončil 8. v celoštátnom. Nemá absolútne žiadny zmysel sa kvôli tomu stresovať.:p
@paracelsus teraz ani nie , ale ked sa postavim pred porotu tak tam uz stres bude ...ked "odpovedas" tak su tam aj ostatny sutaziaci alebo to je v inej miestnosti?
@paracelsus cize ak by sa tam hipoteticky nasiel clovek ktoremu nesadla tema, mne ta jeho sadla a naopak dalo by sa vymenit medzi sebou alebo to maju zapisane?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
» www.birdz.sk/forum/olympiada...
@najivna videla som tezy z minulych rokov, takze viem co by som mala ocakavat ale predsa len ked sa posielaju tohtorocne tak by bolo dobre mat tie ...otazne je ci sa tezy posielaju iba organitorskej škole alebo všetkým
Ale v obrysoch sa mi marí, že nie. Na celoštátnom bol čas na prípravu ale na krajskom.
My sme boli všetci spolu.
Netuším ako to prebiehalo minulý rok, ale keď som tam bol ja, tak každý účastník v menšej skupine mal vlastnú tému Teda sa nevracia naspäť
Trochu sa mi rozsvecuje. Na krajskom fakt nebol čas na prípravu.