Zoznamili sme sa pred 3 rokmi. Pred 4 mesiacmi sme sa rozisli, vlastne len on so mnou. Hned v ten den navrhol kamaratstvo, dobre, suhlasila som. Problem je v tom, ze on este stale miluje zenu, ktoru pozna od zakladnej skoly, asi od 13. Ona ho vsak nemiluj
Ten chalan znie ako kebyže nevie čo chce... na tvojom mieste by som s nim uz nechodila ak by zrazu zazračne zmenil názor, aj ked to bude tažké, takto sa aspon mozes pohnúť dalej.
To s tou babou mi pripadá divné, možno len chcel zámienku na rozchod? A ak aj nie, aj tak je to čudné
taakze.. vies co pomoze? ked mu das toto precitat. vstky tie otazky co tam pokladas nam, neznamym ludom, ti moze zodpovedat iba on, samozrejme ak by sa uracil.. ja by som s takym chlapom ktory nevie co chce a nevie si nic vazit nevydrzala.. good luck
hmm... je to zamotané ako nejaká telenovela a ja sám v tom mám chaoss avšak riešiť sa mi to vôbec nechce, veď nemám ani prečo... poviem len jedno, že v jednom má pravdu... priateľstvo má väčšie šance na úspech ako láska... avšak nie som zástanca toho systému, že po rozchode zostaneme kamošmi... tak buď pokračujeme ďalej v tom, čo sme začali alebo je tá dotyčná osoba vymazaná z môjho života už natrvalo... nechaj tomu čas, ser na neho, zapni rozum a city daj nabok a uvidíš čo sa bude diať
Ved som mu napisala to, co ma trapi, preco mi klamal, preco vlastne so mnou zacal chodit, ked vedel, ze ma nebude chciet, co od toho ocakaval? Na to mi odpisal to, ze je smutny z toho, co som mu napisala, ze ma nechce stratit, ze pre neho vela znamenam. Je vsak tazke zit tymto sposobom. Myslim si, ze teraz bude asi najlepsie nechat to plavat svojim tempom a uvidi sa, co sa dalej bude diat.
Hovori, ze ma nechce stratit, ale ako kamaratku. Ako poznam ludi, keby si mal vsak vybrat bud vztah alebo nic, vybral by si nic. Na nu tiez nemozem byt nahnevana, lebo mu, podla jeho slov, povedala, ze nech ju necha, ze ona ho berie len ako kamarata a nech si najde niekoho ineho, ze si najde niekoho, kto ho bude milovat. On vsak nepocuva ani ju, ani mna.
to sa stalo aj mne, len frajerka sa so mnou rozišla, kus to ešte teraz neviem stráviť, ale jej sa to všetko raz vráti aspoň dúfam... ach, že chlapci, no takí sú, nevyzretí mládenčekovia 17 roční, ktorým jak uvidia dievča hneď im nohavice bijú na poplach... neboj nie všetci sú takí...
ja som chodil 5 mesiacov s dievčaťom, nikdy som sa s
nou nevyspal, a predsa ma s dákym chuligánom oklamala.. a klamala mi celý čas. a to ešte mi povedala, že môžme byť kamaráti. ja jej nato, ako chceš, len keď ma budeš potrebovať, tak ma nehľadaj, nestojím o takú, čo som ju vyčkával na stanici, s nou som ju chodil odprevádzat, bol som s nou vždy ked sa dalo, pre nu som chodil, písala mi ako ma miluje a bla bla bla, a s druhým potom sa vyspala.... hanba. také poníženie pre chlapca by som nikdy nikomu neprial, lebo mi do očí nevedela povedať že má iného, len potom, s arogantnou, ale nežnou chladnosťou mi povedala, že s druhým sa už stihla vyspať, ja jej reku, dobre moja, ja som sa pre teba zriekol vysokej školy aby som bol s tebou, a teba dáky kkt pretiahol. tak reku nech sa ti darí aj naďalej, v súčasnosti jej nedám pokoj, lebo musí mi, žiaľ bohu vrátiť všetko to, čo som ja do nej investoval, aspoň z citového, nech vie že láska aj bolí, ale taký je život
Neverila by som, ze existuje chlap, ktory by dokazal milovat taky dlhy cas tu istu zenu. Takeho by som chcela, len by musel milovat mna. Keby otocil tie city smerom ku mne. Je mi vsak velmi divne, dlhy cas spolu chodime a zrazu povie, ze uz nikoho nechce a chce vraj ostat sam.
Naco riesim co bolo, ja som sa ho na minulost nepytala, on sam to povedal. Hned potom, co mi to povedal, na to povedal, ze ma nechce ranit ani mi ublizovat. Naco mi potom vlastne o tom povedal? Napisla som ten blog, som zvedava, ci to stalo za to.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
To s tou babou mi pripadá divné, možno len chcel zámienku na rozchod? A ak aj nie, aj tak je to čudné
ja som chodil 5 mesiacov s dievčaťom, nikdy som sa s
nou nevyspal, a predsa ma s dákym chuligánom oklamala.. a klamala mi celý čas. a to ešte mi povedala, že môžme byť kamaráti. ja jej nato, ako chceš, len keď ma budeš potrebovať, tak ma nehľadaj, nestojím o takú, čo som ju vyčkával na stanici, s nou som ju chodil odprevádzat, bol som s nou vždy ked sa dalo, pre nu som chodil, písala mi ako ma miluje a bla bla bla, a s druhým potom sa vyspala.... hanba. také poníženie pre chlapca by som nikdy nikomu neprial, lebo mi do očí nevedela povedať že má iného, len potom, s arogantnou, ale nežnou chladnosťou mi povedala, že s druhým sa už stihla vyspať, ja jej reku, dobre moja, ja som sa pre teba zriekol vysokej školy aby som bol s tebou, a teba dáky kkt pretiahol. tak reku nech sa ti darí aj naďalej, v súčasnosti jej nedám pokoj, lebo musí mi, žiaľ bohu vrátiť všetko to, čo som ja do nej investoval, aspoň z citového, nech vie že láska aj bolí, ale taký je život