obcas som mala pocit, ze by som mala. aj som poznala ludi, co to robili. aj agentury ako titans prepisuju ludom zivotopisy, aby to vyzeralo, ze maju viac praxe ako realne maju a boli krajsi v ociach potencialnej firmy. vela firiem ma ani nezavolalo na pohovor, lebo som v niecom nemala dostatocnu prax a prislo mi to nefer, kedze z vlastnej skusenosti viem, ze som vzdy najpracovitejsi clovek v time a najrychlejsie naberam nove vedomosti. ale este som nebola tak nizko, aby som klamala v cv..
Neklamal a asi ani nebudem..
ALE!
..otec mi uz x krat radil, aby som napisal nieco navyse on hned po skole isiel robit na stavbu a 2 roky nato, sa stal stavbyveducim, majstrom (v 20tke) a dalsie 2 roky nato uz projektantom pre istu firmu. Dnes jedna firma funguje a vykonava iste operacie len vdaka jeho certifikatom. A on sa furt smeje, ze treba vzdy povedat, ze vsetko, co pozaduju, viem, aj ked to neviem ale zas moj tato je hlavicka. Prijali ho dokonca na matfyz v BA v roku 93 a nesiel vraj kvoli mne... Lebo som uz bol na ceste.
Mozno to aj lutuje sem tam.
Nie, ale tiez som velmi chcela a myslela, ze by som mala. Aj ked teraz v zivotopise klamem, ze som B2 z nemciny, pretoze to bolo mozno este tak po strednej, kedy som naozaj nemecky vedela velmi dobre. A kedze nemcinu nevyuzivam uz vobec, ledva dokazem zo seba dostat kratku vetu. Ale nechcem to downgradnut a vzdy si hovorim, ze si tu nemcinu coskoro zopakujem.
ze viem nemcinu mierne pokrocilo (co by sa aj patrilo po 8rokoch studia )
a potom som si tam davala i brigady ktore som mala nacierno , ale to asi nie je klamstvo
@condition nvm mne to len pride ze vyhladavaju korporacie ktore maju prilis zle zmenezovane timy na to, aby si preverili, ako velmi kvalitnych zamestnancov im posielaju
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
ALE!
..otec mi uz x krat radil, aby som napisal nieco navyse on hned po skole isiel robit na stavbu a 2 roky nato, sa stal stavbyveducim, majstrom (v 20tke) a dalsie 2 roky nato uz projektantom pre istu firmu. Dnes jedna firma funguje a vykonava iste operacie len vdaka jeho certifikatom. A on sa furt smeje, ze treba vzdy povedat, ze vsetko, co pozaduju, viem, aj ked to neviem ale zas moj tato je hlavicka. Prijali ho dokonca na matfyz v BA v roku 93 a nesiel vraj kvoli mne... Lebo som uz bol na ceste.
Mozno to aj lutuje sem tam.
Ale nie, neklamal a nie je to žiadna fraška. Mám super život
a potom som si tam davala i brigady ktore som mala nacierno , ale to asi nie je klamstvo
ked to budem potrebovat a nebudem to vediet tak to bude dost trapne
ale inak nie