Chcem sa opýtať či niekto nevie niečo viac o klamaní verejnému činiteľovi. Dnes sme boli s kamošmi von, a zastavili nás policajti, vraj hľadajú nejakých podozrivých a či to nie sme mi. Spýtali sa nás na meno adresu a vek. No kamarát mal pred nedávnom 15 r
Policajt ak chce tak vás dojebe kedykoľvek a zákon si vymyslí tiež hlavne keď ukážeš že si neistý tak to ešte využijú. Mal si mu vynadať a povedať mu že si prosíš jeho služobné číslo a že sa na neho budeš sťažovať u nadriadených a keby nepomohlo ak to boli mestský policajti mal si zavolať 158 a zavolať štátnych aby bola sranda
Ja by som tu pokutu neuhradil. Co sa pre pana beka take hrozne stalo. Nič podla mna každý sa môže pomýliť nebolo to úmyselné. Ja by som sa obratil Lamparen ale urcite to neuhradzať.
Ak máš dobrého právnika určite by ťa tých 15 eur pokuty zbavil no náklady by boli ďaleko vyššie ako úžitok...
A keď to nechceš dávať na súd tak to zaplať pretože keď to nezaplatíš tak sa ti na to pekne narátajú úroky z omeškania a potom ti tá pokuta pekne exponenciálne vzrastie a nechci vedieť na koľko sa môže za rok vyšplhať pokuta zo sumy 15e
urobil chybu že prevzal tu pokutu pretože on neklamal keď mu povedal svoj pravý vek narodenia len sa zmýlil. Nech vezme rodiča ktorý zbudzuje väčší rešpekt(ale nie agresívneho a nech im to tam jasne vysvetlí možno pomôže
este by som nepovedala, keby hovoril, ze ma osemnast a nema, ale aky je rozdiel ci ma 14 alebo 15? ved to je totalne jedno, cize by ani nemal dovod klamat...a suhlasim, treba do toho zapojit rodica, lebo to je cele velmi cudne...
Kamarát mi hovoril, že raz išel s troma kamošmi cez prechod na červenú.. Prišiel policajt a povedal im, že každý zaplatí po 500sk (boli ešte koruny)...A inokedy, keď išiel tiež s dvoma či troma kamošmi na červenú, tak ich zase zastavil policajt a povedal im že nech sa spoločne vyzbierajú 600sk...
Alebo keď sme raz pili pod intrákmi, tak prišlo policajné auto, rýchlo sme skryli chlast pod stromy..Začali to tam prehľadávať, ale neviem prečo nič nenašli, aj keď si pod tie stromy ešte svietili baterkou... Potom sa nás spýtali že kde máme chlast a tak sme im povedali, že my sme nič nepili. Očividne nasratí, že na nás nič nezarobia, zazsvietli na schody, kam napľul jeden kamarát... A tak pokuta 500 sk za znečistenie verejného majetku... Už som z tých zákonov jeleň- neplatí to náhodou len na centrum mesta???
Neviem, ako je to s tými zákonmi, ale ja by som tú pokutu asi radšej zaplatil. Tiež som už dostal nejakú tú nezmyselnú pokutu, a myslím, že s tupými policajtmi nič iné ani nenarobíš.
nedospele nazory, nedospelych ludi. Policajti su tupy ano, ale ked vam pojde o zivot tak vam budu dobry, vtedy uz tupy nebudu. Policajt pochodzkar nemusi byt inteligentny trikrat nato aby vedel dat niekomu pokutu, rozjebat obuskom alebo na niekoho narevat. To je jeho ucel a prinasat peniaze do kasy. Samozrejme mal by mat urcite vlastnosti, teda nieco v zmysle dohovorit, byt objektivny a vediet sa rozhodnut. To, ze im to naozaj dakedy nejde chapem, kedze denne musi dojebat 20 fetakov, udelit ozratym primitivim 20 pokut, napomenut 20 sopliakov co rozjebavaju lampu a potom na konci dna musi tebe dohovarat. Sorry aj inteligentny clovek s IQ 500 by ti jebol pokutu.
A k tomu klamaniu, no neviem ci je nato zakon, ale urcite by sa to nemalo. Je to asi nieco take, ze mas drogy? Nie! No najde ich. Sice iba 0,1 g travy, ale najde. Nebudes trestne stihani skor vyviaznes s podmienkou, ale to ze klames to moze zhorsit. Kolkokrat sa opakuje, ze ak povies pravdu bude to polachcujuca okolnost. Takze v tomto pripade ti nemal dat pokutu za nic, ale dal. Bud ju zaplat alebo chod na policajnu stanicu a ries si to "pan dospelak".
@Klaudiqaaa to nie je o pohlavi, ale o diskusii ..mne preslo ked som sa vysikal asi 5m pred policajnym autom( oni v nom sedeli) na moyzeske..ukecal som ich nejak..
Má niekto s policajtmi aj Veselé zážitky??? Ja tuším aj hej, ked sme stáli ja a moj kamarát pri aute, a ten moj kamarát im dktoval, že sa volá presne ako ja. A potom si nemohol spomenút kedy sa narodil A tú pokutu sa oplatí zaplatit, lebo po takých 3-4 mesiacoch zaklope exekúcia
@18 prechadzka dlha 3 slimky stretnut 4 policajtov... cize 6, 7, max 10 minut? to neni normalne... A myslim, ze fajcit mozes, ved len v podnikoch, a niektorych verejnych budovach nemozes...
ja mám s policajtmi celkom fajn zážitok, asi som natrafila na tých ,,správnych´´ ...
v 17 som vonku pila s kamošmi a nejaká určite veľmi milá a príjemná tetka zavolala policajtov... kamoši rýchlo skryli fľašu, policajti vystúpili a upozornili nás, že máme byť tichšie... tak sme povedali že fajn, až na jednu kamošku... tá bola veľká herečka, mala 18, vypité, tak si do nich začala skákať v zmysle: A TOTO NA BENGÁCH MILUJEM!!! ako podjebávajú a také silné reči...
tak sa zasa vrátili k nám, baterkou zasvietili rovno na fľašu, pýtali sa kto každý pil.. tak sme sa priznali no a ja jediná s inou kamoškou sme mali len 17.. tak si pýtali občianske, pýtali sa kto nemá 18, priznali sme sa, pozreli si občianske, povedali akurát, že si na takéto veci máme dávať pozor, vrátili nám občianske, kamošku trocha schladili za tie stupídne reči, poprosili nás nech vylejeme ten rum a zasa odišli...
bolo to od nich celkom fajn, že vzhľadom na moj vek a ešte na to, že na ulici je zákaz pitia, nás nechali napokoji.. dík!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
O klamaní neviem nič.. myslím že využili že ste decká, tak si chceli zarobiť.. pretože neklamal mu v zásadnej veci ani v ničom dôležitom..
Ale to klamanie sa mi vídí ako nejaká dobrá blbosť
Tak to určite nie
A keď to nechceš dávať na súd tak to zaplať pretože keď to nezaplatíš tak sa ti na to pekne narátajú úroky z omeškania a potom ti tá pokuta pekne exponenciálne vzrastie a nechci vedieť na koľko sa môže za rok vyšplhať pokuta zo sumy 15e
1.Môžem?
2.Ak nemôžem, aké sú postihy?
3.Je normálne počas prechádzky dlhej tri slimky stretnúť ŠTYRIKRÁT mestských?
Kamarát mi hovoril, že raz išel s troma kamošmi cez prechod na červenú.. Prišiel policajt a povedal im, že každý zaplatí po 500sk (boli ešte koruny)...A inokedy, keď išiel tiež s dvoma či troma kamošmi na červenú, tak ich zase zastavil policajt a povedal im že nech sa spoločne vyzbierajú 600sk...
Alebo keď sme raz pili pod intrákmi, tak prišlo policajné auto, rýchlo sme skryli chlast pod stromy..Začali to tam prehľadávať, ale neviem prečo nič nenašli, aj keď si pod tie stromy ešte svietili baterkou... Potom sa nás spýtali že kde máme chlast a tak sme im povedali, že my sme nič nepili. Očividne nasratí, že na nás nič nezarobia, zazsvietli na schody, kam napľul jeden kamarát... A tak pokuta 500 sk za znečistenie verejného majetku... Už som z tých zákonov jeleň- neplatí to náhodou len na centrum mesta???
Neviem, ako je to s tými zákonmi, ale ja by som tú pokutu asi radšej zaplatil. Tiež som už dostal nejakú tú nezmyselnú pokutu, a myslím, že s tupými policajtmi nič iné ani nenarobíš.
A k tomu klamaniu, no neviem ci je nato zakon, ale urcite by sa to nemalo. Je to asi nieco take, ze mas drogy? Nie! No najde ich. Sice iba 0,1 g travy, ale najde. Nebudes trestne stihani skor vyviaznes s podmienkou, ale to ze klames to moze zhorsit. Kolkokrat sa opakuje, ze ak povies pravdu bude to polachcujuca okolnost. Takze v tomto pripade ti nemal dat pokutu za nic, ale dal. Bud ju zaplat alebo chod na policajnu stanicu a ries si to "pan dospelak".
v 17 som vonku pila s kamošmi a nejaká určite veľmi milá a príjemná tetka zavolala policajtov... kamoši rýchlo skryli fľašu, policajti vystúpili a upozornili nás, že máme byť tichšie... tak sme povedali že fajn, až na jednu kamošku... tá bola veľká herečka, mala 18, vypité, tak si do nich začala skákať v zmysle: A TOTO NA BENGÁCH MILUJEM!!! ako podjebávajú a také silné reči...
tak sa zasa vrátili k nám, baterkou zasvietili rovno na fľašu, pýtali sa kto každý pil.. tak sme sa priznali no a ja jediná s inou kamoškou sme mali len 17.. tak si pýtali občianske, pýtali sa kto nemá 18, priznali sme sa, pozreli si občianske, povedali akurát, že si na takéto veci máme dávať pozor, vrátili nám občianske, kamošku trocha schladili za tie stupídne reči, poprosili nás nech vylejeme ten rum a zasa odišli...
bolo to od nich celkom fajn, že vzhľadom na moj vek a ešte na to, že na ulici je zákaz pitia, nás nechali napokoji.. dík!