Klame, flirtuje, zatajuje,...a ja neviem ako ďalej
Ahojte,
mám taký problém. S partnerom sme spolu takmer 2 roky ( s 1 maličkou pauzou), ale on stále flirtuje, klame a zatajuje. Samozrejme ohľadom opačného pohlavia. Jedná sa o jeho spolužiačku. Vždy mali k sebe blízko, ale ako mi tvrdil, nikdy spolu nič
pockat a on nemoze volat so spoluziackou ? ja kebyze nieco take najdem, tak by som sa na to spytala a nie ze rovno si zbailm veci a odidem. Ale zas pisala si, ze vzdy odpovie vyhybavo, tak neviem
A celkovo, treba si uvedomiť, že vzťah bez dôvery nie je vzťah... a to, že sa vie správať 1 mesiac po tom, čo sa k sebe vrátite, je len chvíľkové mazanie medu okolo huby----ubezpečujem ťa, že keď je az ten typ čo zatjuje, klame, robí ti veci za chrbtom, je len otázka času, kedy ti to začne robiť znova... O tomto vzťah nie je...
Co je face time preboha?
Dovera z predchadzajuceho vztahu k nemu je narusena? What? Preco?
Pises trochu ako hotentot, prepac. Vlastne som to asi ani nepochopila cele.
Anyway, vseobecna zasada je - raz kurevnik, stale kurevnik ked vypisuje inym a ma to vo zvyku, mozes mu povedat ze ti to vadi ale ehmm tazko zarucit co spravi, mozno to bude len lepsie skryvat. Ak ti to vadi, tak si najdi takeho co to nerobi.
Btw preco nepatras po obsahu? Doveruj ale preveruj mozno by si nasla zaujimave veci a uz by si vedela co mas dalej robit. Takto sa len sama trapis...
to neni len pre apple ...no ja som na to prišla dnes náhodne ráno...a najhoršie je, že sa mi nechtiac podarilo jej zavolať...sama apple nemám, neviem na tom moc pracovať...nestihla som pátrať po obsahu a ani neviem ako na to ...
podľa mňa vy všetci postrádate fakt, že ona mu nikdy nezakázala s druhými hovoriť, ale on to robí a zatajuje- pritom keby to nezatajoval, nebol by problém.
tam ne ten kameň úrazu, že klame, aj keď by nemal a nemusel.
no veď som si dnes od neho zobrala veci, povedala že s nim takto byt nemozem...pytal sa co sa deje...vravim ze ty si nedas pokoj....ale urcite budem JA za tu stalkerku....a ja tu picu...ale preco sa vobec nasral...
@willbebetter veď ale niee bože
proste mne išlo o to, že problém nastáva tam, že jej zatajuje, keď sa pýta. asi som sa nevyjadrila dobre, keď som povedala, že by nebol problém, keby neklamal-možno by s tým bol problém, to nemôžeme vedieť. ale dievča hovorí, že mu to nikdy nezakázala a on ju v tom klame. proste neviem či ja som dáka hlúpa a chápem to inak abo čo
Proste ukonči to neviem čo riešiš... Určite kebyže je príležitosť dá "dole" aj spolužiačku. Proste ak chceš verného, normálneho chalana od neho preč. Ak sa ofuçuje, odúva, nevie riešiť problémy nema to zmysel. Ešte je nevyspelý. Určite je to taký jedinec čo celý život bol pri rodičoch.
@rocafella musím uznať, že si sa posledou vetou dobre trafil... bývalý robil presne to isté, bol to mamičkin maznáčik, ktorý aj v 26 rokoch bol schopný riešiť svoje problémy cez mamičku,...momentálne sa stretávam s chlapom, ktorý je od neho o niečo mladší, ale osamostatnil sa už v 15tich a ten rozdiel vo vyspelosti je fakt neporovnateľný
rozid sa s nim urcite... prepac ale ak si s nim byvala (ak som pochopila) a on sa proste odul a siel do zahranicia tak aspon vidis ako mu na tebe zalezi... kasli na neho, ja som mala tiez takeho ex , bol to kkt prvej triedi, nikdy som mu nic nezakazovala co sa tykalo kamaratov/kamaratok ale ked som sa ho na niekoho opytala hoc len ako sa ma tak sa nazlostil alebo odpovedal vyhybavo a nakoniec po rozchode vysvytlo ze sa kurvil kde sa dalo... hold, kurevnik ostane kurevnikom, ci uz je to baba alebo chala. nechaj ho urcite. a hladaj niekoho kto si je ta hoden ^^
urcite to nebola spravna reakcia... nikdy takato reakcia nie je spravna, treba sa otvorene o tom porozpravat, s pochopenim a pokorou... bez hnevu... ked to neviete rozidte sa hned a bude pokoj... tieto dve cesty su pred tebou asi tie najvhodnejsie ktorymi sa mozes momentalne uberat...
nechavas sa unasat svojimi domyslackami a je jasne ze jeho to stve... ale aj on musi pochopit ze ti to nie je prijemne, a ak chce nieco riesit ty by si mala byt prva s ktorou sa o svojich problemoch ma rozpravat a to iste plati aj o tebe... naco to rozoberas tu pred cudzimi ludmi, ten vztah je o vas a nikto vam do toho nema co hovorit
veď a komunikácia je kde? tú sa snaž napraviť nie baliť si veci a utekať od problémov ... to že sa nasral na to čo si urobila (lebo si veci dala do obehu ty sama) je normálne ... tomuto všetkému mal predchádzať dospelý rozhovor ... aspoň tak by som to riešil ja ...pozisťoval by som si ako sa veci presne majú, ako to vnímam ja a ako s tým mieni naložiť a podľa reakcie by som konal potom ... takto som to riešil s partnerkou stále a aj preto sme sa nakoniec rozišli lebo týmito komunikáciami sme zistili (skôr ja som hlavne zistil) že nemám na to tolerovať nejaké určité veci, ale bez odpovedí by som bol iba podozrievavý idiot a nič viac
už len podla nadpisu, ja by som nestrácala čas s človekom, ktorý je tak úbohý, že potrebuje vo vzťahu partnerku klamať a zaujímať sa o iné
takže dobre si urobila a už sa ani nestaraj o to, čo si vôbec myslí on
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
Keby mi toto muž urobil, výčitky k môjmu bff tak sa tiež na neho fajňúčko nahnevkám a keby sa pobalil a odišiel ja sa pobalím a odídem k bff.
a myslim, ze je to pre oboch najlepsie
a este by ma zaujimalo, co je face time
Ja som to nevedela ukončiť 4 roky kým nevyplnil moje najhoršie obavy naozaj ma podviedol.
Dovera z predchadzajuceho vztahu k nemu je narusena? What? Preco?
Pises trochu ako hotentot, prepac. Vlastne som to asi ani nepochopila cele.
Anyway, vseobecna zasada je - raz kurevnik, stale kurevnik ked vypisuje inym a ma to vo zvyku, mozes mu povedat ze ti to vadi ale ehmm tazko zarucit co spravi, mozno to bude len lepsie skryvat. Ak ti to vadi, tak si najdi takeho co to nerobi.
Btw preco nepatras po obsahu? Doveruj ale preveruj mozno by si nasla zaujimave veci a uz by si vedela co mas dalej robit. Takto sa len sama trapis...
tam ne ten kameň úrazu, že klame, aj keď by nemal a nemusel.
ja ti radím jeb na takého chlapca.
- Zlatko chod do kuchyne teraz, idem na polhodku fejstajmovat s kamoskou.
- Jasne drahy, chces aj sendvic s pivom ked skoncis?
proste mne išlo o to, že problém nastáva tam, že jej zatajuje, keď sa pýta. asi som sa nevyjadrila dobre, keď som povedala, že by nebol problém, keby neklamal-možno by s tým bol problém, to nemôžeme vedieť. ale dievča hovorí, že mu to nikdy nezakázala a on ju v tom klame. proste neviem či ja som dáka hlúpa a chápem to inak abo čo
nechavas sa unasat svojimi domyslackami a je jasne ze jeho to stve... ale aj on musi pochopit ze ti to nie je prijemne, a ak chce nieco riesit ty by si mala byt prva s ktorou sa o svojich problemoch ma rozpravat a to iste plati aj o tebe... naco to rozoberas tu pred cudzimi ludmi, ten vztah je o vas a nikto vam do toho nema co hovorit
veď a komunikácia je kde? tú sa snaž napraviť nie baliť si veci a utekať od problémov ... to že sa nasral na to čo si urobila (lebo si veci dala do obehu ty sama) je normálne ... tomuto všetkému mal predchádzať dospelý rozhovor ... aspoň tak by som to riešil ja ...pozisťoval by som si ako sa veci presne majú, ako to vnímam ja a ako s tým mieni naložiť a podľa reakcie by som konal potom ... takto som to riešil s partnerkou stále a aj preto sme sa nakoniec rozišli lebo týmito komunikáciami sme zistili (skôr ja som hlavne zistil) že nemám na to tolerovať nejaké určité veci, ale bez odpovedí by som bol iba podozrievavý idiot a nič viac
vzdy ked dojdem na birdz tak zistujem aky som ja stastny clovek vzdy
takže dobre si urobila a už sa ani nestaraj o to, čo si vôbec myslí on
a never mu, že šiel do zahraničia..jedine až tam býva tá spolužiačka...
vyprdni sa na neho