ja tomu vobec nerozumiem. nechapem, ze proste ked si dvaja ludia na začiatku rozumeju, maju spoločne zaujmy, dokazu sa o všetkom baviť.. tak ako sa to proste zrazu moze zmeniť, tak ze "uz to nie je ako predtym" ?
podla mna je to kravina, človek si to vsugeruje do hlavy, ze automaticky po dlhom čase je uz ten vztah nudny, stereotypny, ze sa mu ten druhy zunuje, zacne na nom hladať chyby a čo ja viem čo ešte. v poslednom čase zaznamenavam ze vela parikov sa rozchadza po roku a pol/ po dvoch rokoch, vraj je to kriticke obdobie vo vztahu (nehovorim, ze je to pravidlo u kazdeho paru) ale tak ja dufam, ze nebudem musieť niečo take v mojom vztahu riešiť
@5 nie je to kravina. Moze byt kopec pricin, preco to proste zrazu prestane "klapat". Jedna vec je pravda, ze dnes ludia vo vztahu nevedia riesit problemy a radsej to uzavru a najdu zas niekoho dalsieho a tak stale dokola. Ale ludia nie su cely zivot rovnaki. Menia sa. A tak aj vztahy sa menia. Vzdy moze nastat nieco, co i pri najlepsej voli jednoducho vyriesit nejde. Najma ak sa snazi len jedna strana. Vtedy je to cele proste niekde v kybli....
@girl19955 čo na tom nechápeš. časom sa meníš. meníš svoje názory, záľuby, ciele. posúvaš sa. alebo mi chceš povedať, že si teraz taká istá ako si bola trebárs pred 5rokmi?
@trubajerichova fajn, je tazke riešiť problemy ak chce len jedna strana, ale ak obaja partneri su rozumni a na vztahu im obom zalezi, tak si myslim, ze ziaden problem nie je tak velky aby sa nedal vyriešiť. @natyfuckingo mala som vztah, aj momentalne jeden mam. @greyness tak 5 rokov dozadu som taketo veci určite neriešila ale tak proste ked mi na tom vztahu zalezi, tak ho len tak nezahodim lebo "uz to nie je ako na začiatku"
@grinder ja samozrejme nie som blbá a viem, ze v kazdom vztahu skor či neskor pridu konflikty, hadky alebo nejaka kriza, ja len chcem poukazať na to, ze sa to nemusi hned končiť rozchodom.
som citala, ze "klapanie vo vytahu" reku ci chces nejaky opravovat.
a k teme, to je individualne, pretoze kazdy ma individualne naroky na vztah, samotny vztah aj ludia v nom sa vyvijaju, okolnosti menia... kazdopadne "uz to nie je to, co to byvalo"
@girl19955 to uz zalezi na tom, ci tam stale nieco medzi tymi ludmi je, ci mal vztah pevne zaklady, pretoze krizy su pre vztah potrebne, najhorsia je stagnacia a postupny upadok. ale niekedy sa skratka ludia odcudzia jeden od druheho, city ochladnu, alebo sa zmenia (ich zmyslanie, smerovanie, atd.) a naozaj to nie je tak ako to bolo predtym. zas drzat vztah umelo nad vodou je tiez hlupost, ako neriesit problemy a vztah jednoducho ukoncit.
@girl19955 Ona sa pytala co znamena ak to prestane "klapat". Je to jedna z moznosti. Neviem preco by sme ju mali vylucit. Ale celkovo mam dojem, ze to beries prilis naivne. Co v zasade nemusi byt zakonite zle.
@girl19955@girl19955 ja som reagovala na to, čo si písala v @1. Tu nejde o ukončovanie vzťahu lebo už nie je ako na začiatku ale o to, že niektorý z páru sa môže zmeniť a už spoločné záujmy ,názory, sny, ciele chýbajú a v takom prípade nemá podľa mňa zmysel pokračovať vo vzťahu.
a sú problémy, ktoré sa nedajú vyriešiť. napríklad pohľad na budúcnosť. ty by si ostala s chlapom kebynapríklad vieš, že chce v blízkej dobe deti, dom, strom, psa a ty chceš cestovať po svete a deti vôbec nechceš?
@greyness od toho su vo vztahu kompromisy. ak si pojdem egoisticky len za tym čo chcem ja, tak to potom naozaj nema zmysel vobec nejaky vztah s niekym budovať.
ze uz im mozog neprodukuje hormony zamilovanosti a nebudu s niekym koho maju len radi, ale chyba tam zamilovanost...chapes, ludia si mylia zamilovanost s laskou
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
@natyfuckingo mala som vztah, aj momentalne jeden mam.
@greyness tak 5 rokov dozadu som taketo veci určite neriešila ale tak proste ked mi na tom vztahu zalezi, tak ho len tak nezahodim lebo "uz to nie je ako na začiatku"
a k teme, to je individualne, pretoze kazdy ma individualne naroky na vztah, samotny vztah aj ludia v nom sa vyvijaju, okolnosti menia... kazdopadne "uz to nie je to, co to byvalo"
a sú problémy, ktoré sa nedajú vyriešiť. napríklad pohľad na budúcnosť. ty by si ostala s chlapom kebynapríklad vieš, že chce v blízkej dobe deti, dom, strom, psa a ty chceš cestovať po svete a deti vôbec nechceš?