@magorka mozno na niektorych modeloch sa to da no ja som sa s tym este nestretol...vo vacsine pripadoch to nejde a bola by haluz keby to zrovna jej islo ja by som to ale neskusal..samotna klavesnica sa da kupit len v cesku a to za cca 1500kc
@kosmiklove nie neboj sa neskúšala som to ešte mám obavy á ja nemám klávesnicu ako celok ale len písmenka osobitne vsadené, alebo ako to mám opísať takže oni by sa aj tak nedali vybrať/vylámať ako celok
@tikalok takže sa to dá, ale nemala by som to riskovať?
@elsi no tak ten ma podobny design...tam som si ale neni isty ci nahodou nemusis dat dole ten kryt aby si sa dostala k tym tlacitkam...ono to len tak vypada ze su oddelene ale ako to vyzera vnutri to neviem..vaio som este rozobraty nemal
@elsi nehovorim ze to mas rozoberat...len sa snazime prist na to ci ta klavesnica je ako celok alebo sa tie tlacitka daju rozobrat...podla tohoto by som skor povedal ze to je jako celok na tom platku
tak mne napríklad sa dá vybrať caps lock aj sa pekne vložiť naspäť ale ako to ti neviem, lebo prvý krát odpadol tak nejako prirodzene a potom to už išlo ľahko
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
@tikalok takže sa to dá, ale nemala by som to riskovať?
ee ono to tak len nevypadá oni sú naozaj oddelené lebo ja sa viem pekne pozrieť pod to tlačítko ak by som chcela
Pomôže ti obrázok?
a rozobrat to nejak musi ist...mmnt pozrem nieco na yt
ja to mám rozoberať, fuuh chúďa moj noťas