Viem, že tu bolo veľa diskusí o hudbe.Všetci hľadajú tú NAJskladbu. Ja ale potrebujem aby ste mi prosím napísali nejaké klavírne piesne a skladby, ktoré vás osobne oslovili. Najlepšie niečo kde je zaujímavé klavírne sólo, a niečo čo nie je z klasiky(môže
neviem ci poznas takeho ze david sides,on hra klavirne verzie znamych pesniciek(aj na youtube ich ma) a potom nieco co ja spievam- evanescence-my immortal
potom aj dost pesniciek od avril lavigne-innocence alebo slipped away,inak my immortal mam aj len podlkad kalvirny bez spevu........a vela je takych pesniciek
@2 to si nemyslim, lebo ja som si za 10 rokov klavíra prešla mnohými skoladbami od bacha, mozarta, straussa... ale to ma už prestáva baviť a chcem skúsiť niečo nové, a určite ma to teraz neprestane baviť
UUU 10 rokov ? ja som hrala iba 4 potom ma to prešlo trochu to aj ľutujem ale ... čo už... skús pesničky z Amélia z Montmartru-film tam su super klavírne nie je to rock ale ...
no kludne si zahraj nico od deep purple, alebo rainbow. to je take primerane, pretoze to neni ani moc tvrde a je v tom aj kopa techniky.. Alebo celkovo nieco od Jon Lorda si zahraj..
poradim ti ked ta prestava bavit hrat tie blbiny skus improvizáciu... je to fest tazke naucit sa poriadne improvizovat ale fakt to stoji za to... alebo ak poznas nejakeho giaristu/ku tak mu/jej povedz nech si niekedy s tebou zahra a proste improvizuj na nejaku temu... ked nevies najst spravny sled akordou najdi si nejaku fayn pesnicku a hraj tie akordy podla seba... je to celkem sranda
ja hram 5 rokov a ta klasika ma furt celkem bavi ale s babami z kapely hravame hocijake blbiny v hocijakych zostavach lebo všetky vieme hrat na gitary a klavir...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
ja hram 5 rokov a ta klasika ma furt celkem bavi ale s babami z kapely hravame hocijake blbiny v hocijakych zostavach lebo všetky vieme hrat na gitary a klavir...