Zalezi od toho, co je pricinou bolesti. Odporucila by som ti klbovu vyzivu, Versan, Condrosulf alebo Colafit. Len ich treba brat dlhodobo aspon mesiac- dva bez prestavky aby zabrali. Precitaj si na nete
@adka25 No tak to by som sa mala ísť sťažovať že ma to všetko zle učili a žiadať náhradu škody, dakujem za tvoj podnet.
@Lilu Ano, to je celkom logicke. Horšie je že ja mám bud velku smolu na lekárov alebo im len tak strašne moc neverím, že aj lieky tým mojím odporom prichádzajú o účinky
@adka25 Asi skôr ironicky, chodila som k odborníkom kvôli bolesti chrbtici, ale toto je celkom niečo iné. Myslím, že skôr ide o zápal a tam moc joga nepomôže...
Alavis. teraz je aj triple blend, proti zápalu a tak...je to klbová výživa pre kone...áno, dobre čítaš, pre kone ...mne ked to poradil kamarát, tak som ho vysmial a poslal do kelu...ale ked už mi nezabrala ani animal a tak, skúsil som to a dalo ma to dokopy...a ver mi, že moje bolesť boli veľmi veľké a pravidelné...no prv si o tom určite prečítaj nejaké forum a používa to aj veľa športovcov...
Mňa skoro vždy v zime bolievajú ramenné kĺby väčšinou v noci a potom sa mi zle spí. Počas dňa ich rozhýbem a už tak nebolia, takto dookola 2- 3 týždne a bolesti celkom zmiznú. Takže mne sa osvedčil len pohyb.
no bud normalne na svaly voltaren, flector, veral atd. ked nepomôže tak ísť za lekárom, on zistí čo to je ak to niečo je... a aj odporúči čo s tým... netreba špekulovať... ked to bolí tak to bolí treba využiť služby...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
rozne kremy
a su cviky nazývaju sa pavanmuktasany
@Lilu Ano, to je celkom logicke. Horšie je že ja mám bud velku smolu na lekárov alebo im len tak strašne moc neverím, že aj lieky tým mojím odporom prichádzajú o účinky
veľa šťastia