Ako by ste reagovali keby niekto kto vás poriadne nepozná o vás šíril svoje fantasmagórie o tom že ste gay? Aj keď nie ste gay? Len preto že ste s ním odmietali rozoberať svoje súkromie? A vždy ste zmenili tému keď vás s tým otravoval? A potom si o vás namyslel že ste gay lebo ste si pár krát obliekli ružovú mikinu alebo tričko ( ružová farba mi pristane a ženám sa na mne páči). Taktiež si niekedy gelujem vlasy a nosím tašky, zaujímam sa o módu ako typický metrosexuál, čo tiež môže nejaký sedlácky obmedzenec považovať za indíciu že som gay. Akože ja keby som bol gay tak nemám problém priznať že som gay, ani takých ľudi neodsudzujem, ale kurva nie som gay a myslím že za život som mal viac báb ako on.
Už X krát mal na mňa také dvojzmyselné náražky. Ale mne to bolo jedno, proste jednym uchom dnu druhým von, nech si myslí čo chce je to len jeho hlúposť. Ale keď som včera na pol ucha začul že rozpráva dvom babám, ktoré sú s nami v skupine že mám frajera tak to už ma trochu dvihlo zo stoličky, ale ani som sa nemohol brániť. Proste čo sa babe chcelo to sa babe prisnilo. Ja som sa doteraz rozoberaniu svojho súkromia vyhýbal, ale asi to budem musieť spraviť koli hentomu meter50 vysokému tupčekovi. Mrzí ma že som bol k nemu vždy maximálne férový a ústretový vyberal som slová tak aby sa za niečo neurazil a on namiesto vďačnosti za chrbtom ohovára a vymýšľa si o mne kokotiny.
Ako by ste reagovali v takej situácii keď vám niekto kazí reputáciu pred opačným pohlavím? Možnosti sú v ankete.
mne sa podobne stalo v starej robote a mal som z toho riadnu srandu a aj sam som trosku podporil tu fámu, ale zas bola to asi iná situácia - som ženatý a väčšina kolegov (všetci bližší) o tom vedeli, takže nebolo reálne, že by tomu nejak masovo začali ľudia veriť - ale jedna novšia (a dosť dôverčivá) kolegyňa sa ma pýtala nejaké veci ohľadne toho a ja som ju chvíľu naťahoval
ale inak nemyslím si, že ti to "kazí reputáciu" pred opačným pohlavím. Ak ťa niekto bližšie spozná, tak zistí, takže žiadny problém. Okrem toho je dosť možné, že tí ľudia, ktorým to hovorí, aj sami badajú, že je to drbna a berú ho s rezervou - ak klame o tebe, možno klame aj o iných a to väčšinou skôr či neskôr ľudia zbadajú.
Pozri, aj zlá reklama je reklama. Ľudia sú v dnešnej dobe blbí a veria doslova všetkému čo kto a kde povie, aj napriek tomu, že to nie je tak úplne pravda. Následne máme plné námestia a nič sa nemení. Ak sa voči nemu postavíš a budeš vysvetľovať, ak mu prezradíš svoje súkromie, alebo ak sa budeš inak brániť, tak to ako keby si lial olej do ohňa. Nerieš nič, je to bordel tých ľudí a ak by ti to veľmi vadilo, tak niečo vymysli. Priniesť frajerku by bolo tiež kontraproduktívne, nakoľko sa dá hocijaká baba podplatiť, aby s tebou prišla.
Ty sám vieš, či si alebo nie si gay. Tým, že si zoberieš frajerku len dáš najavo, že to čo dotyčný šíri ťa trápi a máš potrebu silou mocou dokazovať že gay nie si. Veď si snáď dospelý človek nie? Keď ten obmedzenec šíri toto info už dlhšiu dobu, tak by som na tvojom mieste už asi zakročila. Hádam si nenecháš srať na hlavu. Buď sa mu prihovor, že pozri kámo, nešír tu o mne bludy a vstúp si do svedomia, a keď to nepojde po dobrom, tak mu rozbi držku
Hlasoval by som za "jeb na to...", ale keďže si tu o tom založil fórum, asi ťa to serie a tak by si si to mal vyjasniť a zaujať jasné stanovisko k tejto veci.
Btw. Tiež sa mi to stalo. Kokotná chamraď si zrejme vždy myslí, že muž čo rieši ako vyzerá, musí byť gay.
mam podobny "problem" bo do nocnych klubov ked idem bez frajerky chodievam vyhradne s kamosmi (co maju frajerky) a vsetci sme taki vyfesakovani napomadovani cukruskovia metrosi co sa bavia iba medzi sebou a napadne ignoruju zeny a uz sa mi z viacerych stran dostalo ze si myslia ze som gejos.
vzdy sme sa na tom iba smiali a ani jednemu nam to vbc nevadilo... ale mam dojem ze niekto za mnou uz posiela buzikov ze tamten je homo, lebo v priebehu pol roka sa mi aspon 5 krat stalo ze po mne isiel chlap ako uplne na istotu. cca 3 tyzdne dozadu ma typek nasupu zacal osahavat, hladkat po hrudi (mal som plne ruky a zvladol som iba odkrocit, inak by som ho asi prefackal) a este po tom co som zhrozene odkrocil ma zacal akoby presviedcat "ale nooo, veeeeed...." aby som nerobil drahoty stale as na tom ale iba bavim, nech si myslia...
je ale ine ak niekto ostatnym o tebe klame vyslovene blbost ze mas frajera, pokial vie ze to tak nie je... to by som uz asi riesil, ale medzi 4 ocami.
sam to ber ako kompliment, pravdepodobne ta v skutocnosti berie ako konkurenciu a je si sam sebou pred zenami neisty a takto ta potrebuje ponizovat. Urcite sa nezacni pred dievcatami obhajovat a presveidcat ich ze nie si gay, proste bud sebavedomo nad vecou a nic si z toho nerob a pochopia ze typek trepe hluposti a sam si tym uskodi.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
Už X krát mal na mňa také dvojzmyselné náražky. Ale mne to bolo jedno, proste jednym uchom dnu druhým von, nech si myslí čo chce je to len jeho hlúposť. Ale keď som včera na pol ucha začul že rozpráva dvom babám, ktoré sú s nami v skupine že mám frajera tak to už ma trochu dvihlo zo stoličky, ale ani som sa nemohol brániť. Proste čo sa babe chcelo to sa babe prisnilo. Ja som sa doteraz rozoberaniu svojho súkromia vyhýbal, ale asi to budem musieť spraviť koli hentomu meter50 vysokému tupčekovi. Mrzí ma že som bol k nemu vždy maximálne férový a ústretový vyberal som slová tak aby sa za niečo neurazil a on namiesto vďačnosti za chrbtom ohovára a vymýšľa si o mne kokotiny.
Ako by ste reagovali v takej situácii keď vám niekto kazí reputáciu pred opačným pohlavím? Možnosti sú v ankete.
ale inak nemyslím si, že ti to "kazí reputáciu" pred opačným pohlavím. Ak ťa niekto bližšie spozná, tak zistí, takže žiadny problém. Okrem toho je dosť možné, že tí ľudia, ktorým to hovorí, aj sami badajú, že je to drbna a berú ho s rezervou - ak klame o tebe, možno klame aj o iných a to väčšinou skôr či neskôr ľudia zbadajú.
Btw. Tiež sa mi to stalo. Kokotná chamraď si zrejme vždy myslí, že muž čo rieši ako vyzerá, musí byť gay.
vzdy sme sa na tom iba smiali a ani jednemu nam to vbc nevadilo... ale mam dojem ze niekto za mnou uz posiela buzikov ze tamten je homo, lebo v priebehu pol roka sa mi aspon 5 krat stalo ze po mne isiel chlap ako uplne na istotu. cca 3 tyzdne dozadu ma typek nasupu zacal osahavat, hladkat po hrudi (mal som plne ruky a zvladol som iba odkrocit, inak by som ho asi prefackal) a este po tom co som zhrozene odkrocil ma zacal akoby presviedcat "ale nooo, veeeeed...." aby som nerobil drahoty stale as na tom ale iba bavim, nech si myslia...
je ale ine ak niekto ostatnym o tebe klame vyslovene blbost ze mas frajera, pokial vie ze to tak nie je... to by som uz asi riesil, ale medzi 4 ocami.
sam to ber ako kompliment, pravdepodobne ta v skutocnosti berie ako konkurenciu a je si sam sebou pred zenami neisty a takto ta potrebuje ponizovat. Urcite sa nezacni pred dievcatami obhajovat a presveidcat ich ze nie si gay, proste bud sebavedomo nad vecou a nic si z toho nerob a pochopia ze typek trepe hluposti a sam si tym uskodi.
kto do teba kameňom, ty doňho chlebom!!!
s úsmevom na ústach, by som ho dostal do nepríčetnosti a poďakoval mu za bývalé kamarátstvo...
slabší jedinci si môžu hodiť aj mašľu, daj na to pozor, bo výčitky svedomia sú strašné....