More a čo keby som napísal rabbitovi alebo Hawkingovi?
S6 má na starosti dokonca aj MaximusBZ a vieš čo robíš tým že sem pridávaš toto?
Pozri sa pod hornú tabuľku ktorú máš vedľa obrázku postavy a prečítaj si toto:
Rada: Tento odkaz si môžeš vložiť na webové stránky, používať ako podpis vo fórach alebo posielať priateľom. Obeť bude pokúsaná tým, že klikne na odkaz a za to získaš korisť a zlato! Tento odkaz nie je určený pre hromadné uverejňovanie vo fórach, Guestbookoch alebo chatoch, poprípade pre spamovanie. Hráčom, ktorí budú odhalení pri porušovaní týchto pravidel, budú kontá bez varovania zmazané!
@schizoofrenik ja mám takú bláznivú mamču strašne ju lúbim .. si dobrý ja ho hrám pár dní znovu a už som 15, kamarát toto preletel za tri dni, som ani neverila, že sa to dá najlepšie je, že už tam nemusíš čakať polhodinu alebo kolko
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
Tak dík Neklikol som aj keď je to zdarma
S6 má na starosti dokonca aj MaximusBZ a vieš čo robíš tým že sem pridávaš toto?
Pozri sa pod hornú tabuľku ktorú máš vedľa obrázku postavy a prečítaj si toto:
Rada: Tento odkaz si môžeš vložiť na webové stránky, používať ako podpis vo fórach alebo posielať priateľom. Obeť bude pokúsaná tým, že klikne na odkaz a za to získaš korisť a zlato! Tento odkaz nie je určený pre hromadné uverejňovanie vo fórach, Guestbookoch alebo chatoch, poprípade pre spamovanie. Hráčom, ktorí budú odhalení pri porušovaní týchto pravidel, budú kontá bez varovania zmazané!
Takže vieš čo to znamená?
SI piči
inak na s6ke som aj ja
hrám s2 a s9
úrovne máš aké?
Na s2 mám lvl 67, ten som začal hrať cca pred rokom/patrím do najsilnejšieho klanu na serveri /
A na s9 som lvl 57..
Ale začal som tam hrať len pred troma mesiacmi O_o
Sranda ako sa po tomto novom update rýchlo zbierajú úrovne
Jj, ten systém s akčnými bodmi je celkom fajn, za 10 minút našetrím pol mega a mám fajront..
len mi chýbajú staré časy, keď som na krekonu šetril tri dni a klepalo ma nech ma nikto nesekne.. už v tom neni toľko akcie ako kedysi...