baby mam otazku na vas...paci sa vam viacej ked je chalan vypracovany a ma atleticku postavu take ze tehlicky na bruchu a dobre bicepsi prsia ale tak z mierou aby to dobre vyzeralo alebo sa vam viacej pacia taki buchaci podobni tym vyhazovacom na diskotek
Mne sa teda vôbec nepáčia tí chalani, čo sa snažia vyzerať jak kulturisti. Je to úplne nechutné. Veľké telo, malý...mozog Stačí ak má jemne vypracované telo, také atletické. Nech mu pls hlavne neovísa koža na bruchu, rukách...
Juj mne sa ti tehlickovi vobec nepacia...mne dokonca nevadi ked chalan vobec nema svaly..ale zas takych vyhadzovacov z diskotek dost nemusim..taky zlaty stred skor..
A mne sa nahodou pacia aj ti vyhadzovaci...aj normalny....no zas chudy a vysoky tak takych moc nemusim....ale ludia, predsalen, ved tu ide o lasku a nie o to ako clovek vyzera...priznajte sa ze ten vas aj ked nema dokonalu postavu, pre vas je ajtak dokonaly
Evička, máš dobrý názor, keď ho miluješ, neriešiš jeho výzor, samozrejme, musí ťa fyzicky priťahovať. Aspoň u mňa je dôležitejšie, aké má chalan srdce a povahu a nie, či strávi v posilke tri hodiny denne.
A seco, keby sa musím rozhodnúť, tak určite by som si vybrala tehličky na bruchu
hmm, ja letim na tkych chcipakov vychrtlich, ale ked si vybrat z toho co ponukas, tak skor teda tie atleticke postavy.... ale inak ide hlavne o to, aky ten dotycny je, ak nema dokonalu postavu, clovek sa cez to prenesie...
Ahoj no ja mam rada ked su xalani vzsportovany a to , ale ne az tak ako kulturisti to je uz cudne. Jednoducho thaky ani ne spilka ale ne yas dajaky prehnane namakany
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
Nikomu z vas sa nepacia obycajni, normalni ludia..
A seco, keby sa musím rozhodnúť, tak určite by som si vybrala tehličky na bruchu
ja sa vyhadzovačských typov bojím