Nazdar. Mam 14 rokov, 71 kíl a 178 cm. Schudol som z 85 a teraz chcem niečo vyrysovať cvikmi pomocou vlastnej váhy. Je mi to dosť trápne ale potreboval by som poradiť. Neviem robiť kliky. Proste nevladzem zodvihnut svoje telo...
najprv začni nejaké mobilitné cvičenia, lopatkové pohyby, kúp si rezistentnú gumu ... môžeš robiť napríklad zotrvať v hornej potícii kliku a predlžovať čas ako dlho v ňoom vydržíš..kliky môžeš začať robiť o stenu, potom o nejaký stôl, potom cez kolená a následne normálne (napríklad) ..a na nete nájdeš správne techniky určite ..correct form of push up
Cauko, praveze nie, podla mna 90% laickej verejnosti robi tak zalostne kliky, jak robi zalostne drepy (cize velmi
Spravny klik je dost narocny cvik.
Skus podla tohto, Level 5 je uz riadny klik najprv o stenu, , potom znizovat postupne, odporucam dodrziavat aj uvedene cisla pod obrazkom, tu: » tinyurl.com/nwxacjs...
Ked uz budes nejaky klik vediet urobit a budes sa chciet sustredit na dobry klik, ja sa sustredim najma na: spevnene cele telo, stiahnute lopatky locas celeho pohybu, to by malo zabranit pohybu ramena, ale ak je tendencia hybania treba dat pozor, aby to zbytocne netlacilo predne rameno (pri faze hore), zjednodusene si stale predstavuj natahovanie a zmrstovanie prsneho svalu a to by ti malo pomoct k spravnej technike. Je mi jasne, ze tak extra ta to asi az nezaujimalo, ale ked uz som sa rozpisal, mozno to pomoze aj niekomu inemu. Je aj vela druhov klikov, podla toho, na ktoru cas svalov sa chces viac zamerat, ale zo zaciatku by som volil prirodzenu sirku a vysku ruk a uhol dlani, ako ti je prijemne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
Ale tak tie na kolenách by si mohol robiť.
Ale s kolenami na zemi to musis dat na 100% aj keby ze si neviem jak slabý.
Spravny klik je dost narocny cvik.
Skus podla tohto, Level 5 je uz riadny klik najprv o stenu, , potom znizovat postupne, odporucam dodrziavat aj uvedene cisla pod obrazkom, tu: » tinyurl.com/nwxacjs...
Viac sa docitas v knihe trening vazna (tu: » tinyurl.com/h8a9xhu)...
Ked uz budes nejaky klik vediet urobit a budes sa chciet sustredit na dobry klik, ja sa sustredim najma na: spevnene cele telo, stiahnute lopatky locas celeho pohybu, to by malo zabranit pohybu ramena, ale ak je tendencia hybania treba dat pozor, aby to zbytocne netlacilo predne rameno (pri faze hore), zjednodusene si stale predstavuj natahovanie a zmrstovanie prsneho svalu a to by ti malo pomoct k spravnej technike. Je mi jasne, ze tak extra ta to asi az nezaujimalo, ale ked uz som sa rozpisal, mozno to pomoze aj niekomu inemu. Je aj vela druhov klikov, podla toho, na ktoru cas svalov sa chces viac zamerat, ale zo zaciatku by som volil prirodzenu sirku a vysku ruk a uhol dlani, ako ti je prijemne
dalsie super cviky s vlastnou vahou pozri tu » fitnakup.sk/skvele-cvicenie...