nie. lebo potom to vyzera presne ako to vyzera v dnešnej dobe. ľudia nevedia koho miluju a koho nie lebo maju jedneho partnera za druhým a city k predošlemu ešte ani nestihli vychladnuť....
@Miaja podla mna mnohokrat vychladnu city uz behom vztahu, v dobe, ktoru ludia opisujú ako 'v poslednej dobe to nebolo ono', 'zmenil /a sa', 'neklapalo to '… a preto uz nie je potrebná dalsia pauza. Samozrejme, ked to clovek tak citi, tak sam nevyhladava vztah a podvedome sa tomu strani. a vobec, kde je napisane, ze musia vychladnut?
Nuž a čo ak je odpoveďou proste to, že človek je komplexná bytosť a na drvivú väčšinu otázok ohľadom toho čo je pre neho v sociálno-spoločenskom živote, interakciách a ich prežívaní, správne nemá jednoznačnú odpoveď? Sú ľudia, ktorý dojebali čo sa dalo keď si hneď našli partnera po rozpadnutom vzťahu. Sú ľudia, ktorý tak našli samých seba, sú ľudia ktorý z toho mali hovno, ale ani im to neublížilo etc... Tak a teraz babo raď...
@otvoreneokno iste su aj také prípady kedy to vychladne počas vzťahu. ...
a síce napísané to nikde nie je, ale podľa mňa z toho čo vidím to vyzerá tak, že by po rozchode mal človek počkať kým bude pripravený sa opäť otvoriť novému človeku po citovej stránke. myslím si, že niekto so zlomeným srdcom nebude až tak otvorený atd atd. lebo potom sú tí ludia strašne opatrní (viac ako s odstupom času), neustale sa vracaju k starým spomienkam a porovnaju , všetko porovnavaju. a potom im neklapne ani nový vzťah práve pre tieto maličkosti. samozrejme sú aj výnimky... ale vo väčšina prípadov to funguje práve takto.
konkretne - niektolkokrat som pri rozhovoroch so znamymi (čo šli zo vzťahu do vzťahu) počula, ako novým partnerom nedôveruju lebo ten predošlí ich sklamal a oni sa zas nechcú sklamať. alebo opäť obnovili kontakt s byvalim (v priatelskej sfere) a asi k nemu ešte niečo cítia... a celkove síce majú radi nových partnerov ale tých predtým milovali viac...
proste to ešte vždy cítia a kôli tomu tie city stále prežívaju. ako potom môžu úplne milovať toho nového človeka? ako mu môžu úplne veriť ked ešte stále cítia sklamanie? jasne že aj po čase ked to vychladne budú isto opatrnejší, ale už nebudu tie staré emocie prežívať tak intenzívne. pre to si myslím čo si myslím. ale je to len môj nazor a chápem že každý sa riadi podla toho čo si zažil a nikomu to neberiem. ale aspon sa vyjadrím.
jedna kamoka takto vyšla zo vzťahu do vzťahu s chlapcom ktorý sa kvôli nej rozišiel s bývalou no a oni dvaja sú šťastní holúkovia všetko klape a ich bývalí sa dali dokopy a stalkujú ich v aute pod blokom,,,,... . smiley::
nie je podla mna dobre hned sa dat dokopy s inym lebo to nemusia byt prave spravne dovody na novy vztah.. ale suhlasim s tym ze klin sa klinom vybija..
nie..pretoze s takym clovekom by som to urcite nemyslela vazne, pride mi to akoby som ho mala iba vyuzivat, co ja nedokazem..takze ho radsej od seba,casto aj nechtiac odozeniem, predstava dalsieho vztahu by ma desila
To nie je šport, najlepšie je uvažovať nad tým kde robíš chyby. A nabudúce si part. vzťah zakladať na pevnom priateľstve s tým, že máte spoločný cieľ toho vzťahu. To samozrejme potrebuje, čas, trpezlivosť...
do pitche ... som si nemyslel že príde deň, kedy so samotným Jesus Christom georg-om bude súhlasiť .... ale ono to vo vzťahoch takto nefunguje... zvyčajne ten druhý klin sa stáva prestupnou stanicou... čo je pre tú osobu dosť decimujúce...
ja neviem prestať ľúbiť, zvyčajne ma to drží aj po polroku (a viac) od rozchodu.. v takom rozpoložení si vzťah predstaviť neviem :ehm: a naopak, keď už si s niekým viem predstaviť vzťah, viem, že už som z toho von a som pripravená
hned urcite nie, ale zas sa desim toho co okolo seba pozorujem v poslednej dobe - zena v najlepsich rokoch cca okolo 25, kedy by si mala uzivat...tak ju nejaky debil rani a ona sa uzavrie do ulitky a potom z toho vznikne taky zacarovany kruh ze si ROKY nikoho nenajde..a to je podla mna skoda, lebo prichadza o vela pekneho.
Tj asi to najhoršie čo môžeš pre seba spraviť a aj pre toho druhého(s kt ideš do nového vzťahu) prvo si človek by mal byť istý že už nič necíti k ex....
podľa mňa to je totálna volovina. to človek potom už ani nemá vztah s niekým, pretože s tým človekom chce byť, ale má vztah len preto, aby mal vztah a nebol sám. a to je totálna pičina. dnes už ľudia nevedia fungovať vo vlastnej hlave vôbec.
@willbebetter zena v najlepsich rokoch okolo 25?? D are fucking kidding me?? ved najlepsie roky na uzivanie su okolo 20...okolo 25 uz zacinaju zeny mat aj nejake naozajstne city, takze vtedy by si uz mala hladat vazny vztah a nie si uzivat, lebo potom ju to len rani...btw ja nechapem tej "logike" 25-rocnych,ktore si este i v takom veku chcu len uzivat, a potom okolo 30-tky su z nich stihacky, ktore chcu za kazdu cenu niekoho najst ako otca svojho decka, a potom to i tak dopadne...nebolo by lepsie si od 25 hladat nieco vaznejsie, aby do 30 ta zena nasla aj nejakeho vhodneho partnera po poriadnom vybere? tot moj nazor, ale kazdy nech si zije ako chce, ale ked vidim 25 rocnu cerstvu mgr., ako si ide len uzivat na diskotekuy medzi 18.tky, tak mi to pride ultrainfantilne, lebo ako sa vravi, na sexulanu volnost je tu univerzita, kedy sa ma clovek co to naucit o laske, sexe, zivote a potom nech uz rozumne uvazuje a kona...
a k teme: nie..je to blbost..lasku neprebije rychla znamost na sex..ved nie je partner ako partner....akurat ked stratis milenca (cisto na sex), tak to "vybije" novy milenec, ale ak si mala vazny vztah, kde bola fakt laska, tak novy partner ti ju neprinesie, akurat pre neho je to blbost, ze sluzi ti ako nahrada a zivot je kurva karma, takze nikdy nevies, kedy ty sa stanes nahradou....
@echoechoecho ty vzdy vsetko napises tak ako by som to chcel ja napisat, ale lepsie, lebo ja tam vsuniem este kokot, pica a pod. si jeden z mala, co tu normalne uvazuju.
@echoechoecho ja neviem ako ty, ale ja nepovazujem za uzivanie si tie casy ked grcas rano z lacnej vodky na intraku a pocuje ta dalsich xyz spolubyvajucich. tu bude asi ten podstatny rozdiel.
netusim preco si pod slovom "uzivat" predstavi kazdy len diskoteky a jebacky....to uz je o tom, ze v tom veku zacinas mat uz vybudovany nejaky ten zivot, praca, normalne byvanie, nieco co sa da definovat ako "zariadeny zivot"...a tak normalne v klude si ho vychutnat bez toho aby som sa v hlave vkuse zasekavala, ze podla spolocnosti do 30tky si mam najst chlapa s ktorym prezijem pol zivota a budem s nim mat decko.
@willbebetter tak si urob anketu, co podla ludi znaci slovo "uzivat" a uvidis, ze v drvivej vacsine je su to party, jebacky, skusanie vsetkeho zakazaneho...mne to tiez pride to..a co podla teba znaci uzivanie, ze v najlepsich rokoch okolo 25?? ...ved nikto ti nekeca sa riadit podla spolocnosti, dnes uz je i tak vsetko rozvratene, ale ked tak dokazala fungovat spolocnost tisice rokov a prezit, a ked vidim tu dnesnu hedonisticku spolocnost, ktora demograficky vymiera, tak prides na to, ze to nie je spolocnostou zariadeny zivot, ale biologiou...rodina, decko je proste z evolucneho hladiska najlepsie riesenie pre zachovanie ludskej populacie...akurat v dnesnej dobe je ludi schopnych na vztah ako safranu, lebo ich v to ani nevychovava spolocnost..
nie
síce,ja som nikdy nebola sama ako sama sama. ale neboli to nikdy vzťahy..tie stretávačky po rozchode,takze vlastne je OK,ak človek má niekoho po rozchode,ale určite nie že láska,vztahy a bla bla. to je blbosť
na podobné veci treba čas a hlavne to tak treba cítiť a nie že teraz som osamelá,tento sa mi lubi,je nam spolu super a jebs tak zacnime budovať vztah.
a dalsia vec je,ze podla mna sa človek najprv zalubi az potom je z daneho cloveka partner,ale asi som staromodna ci co,ked to uz dnes nefunguje.hmmm.
@hajzelodkosti Ako teba beriem, v živote som ťa iného nespozoroval nejak iného, ale zrovnávať sa tuto s @echoechoecho ? Pamätám si keď tu s druhým nickom vyprával ako ešte nemal vzťah a teraz tu hrá pózu veľkého jebača a hotového doktoranta v oblasti kundológie a kurvológie a znalca ženských duši a myslí... Spamätaj sa chlapec, lebo len sám seba ojebávaš.
@karlotiskot a este, kde je tuto vo fore rozoberana kundologia a znalestvo zenskej duse??...uz radsej predaj zvysne LSD, lebo ty sa sam odjebavas, ako pises nieco uplne odveci, co vobec nesuvisi s temou
@echoechoecho Šak ale ty máš vkuse reči o ženách o tom aké sú a podobné sračky, ktoré nečerpáš z ničoho iného ako zo zakomplexovaného ega. A je mi fakt u piči či sa uvedomíš alebo zas ideš trápne hovoriť ako si vtedy klamal, rovnako ako trápne si v tom fóre hovoril, že nejaký echoo sa len tvári že si ty a dokonale odpovedá na príspevky... Ako fakt mne si väčšinou ukradnutý, ale nedalo mi to svoje ti nenapísať už.
@karlotiskot chod masturbovat radsej, lebo trepes nezmysly...spytaj sa @Sisi092 ako na nu "nadavam", ze vraj, a potom tu pis nieco...zadebneny primitiv
@echoechoecho WTF? To tu ideš akože aj popierať, že v komentároch si urážal ženy, vykresloval ich ako kurvy a sexuchtivé trúbky?
Do piči ty si už stoj za niečím, lebo ťa svet roztrhá.
@karlotiskot jezis, len sa ukludni, ved este zinfarktujes kvoli birzdu ..ta musim poopravit, urazal som mrchy (to je podmnozina zien), ako kurvy som vykresloval len kurvy, ci uz viditelne alebo skryte (to je tiez podmnozina zien) a sexuchitvych je okolo 95% zien (krasna podmnozina) a trubiek je tiez nejake percento (zasa nejaka podmnozina , tak co chces ako? je to vacsina zien, nie vsetky, a za tym si stojim...nebudem si stat na fabulaciami nejakych uboziakov, ktori moje slova prekrutia podla seba, ale za skutocne svojimi myslienkami..a jedine teba tu trhaju nejake reci na nete ako vidim
@echoechoecho No jo, ak by si si už len ty nestál za tým čo napíšeš tak kto potom?
@hoperpohroma Hej tie reči sú v rámci celého kontextu dosť ťažko stráviteľné. Ale šak nechať ho už tak, každý sme boli viac či menej jebnutý a skôr či neskôr sme sa uvedomili, jemu to tiež raz dojde, už takto sa mu zjavne napiču pozerá na seba keď si musí pretvárať životné skúsenosti, čo to bude potom keď si svoj kokotizmus naplno uvedomí.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
73 komentov
Aale vlastne pri nizkej kvalite toho prveho vztahu by to nemalo ten druhy velmi ovplyvnit. A vlastne mi do toho nic nie je.
a síce napísané to nikde nie je, ale podľa mňa z toho čo vidím to vyzerá tak, že by po rozchode mal človek počkať kým bude pripravený sa opäť otvoriť novému človeku po citovej stránke. myslím si, že niekto so zlomeným srdcom nebude až tak otvorený atd atd. lebo potom sú tí ludia strašne opatrní (viac ako s odstupom času), neustale sa vracaju k starým spomienkam a porovnaju , všetko porovnavaju. a potom im neklapne ani nový vzťah práve pre tieto maličkosti. samozrejme sú aj výnimky... ale vo väčšina prípadov to funguje práve takto.
konkretne - niektolkokrat som pri rozhovoroch so znamymi (čo šli zo vzťahu do vzťahu) počula, ako novým partnerom nedôveruju lebo ten predošlí ich sklamal a oni sa zas nechcú sklamať. alebo opäť obnovili kontakt s byvalim (v priatelskej sfere) a asi k nemu ešte niečo cítia... a celkove síce majú radi nových partnerov ale tých predtým milovali viac...
proste to ešte vždy cítia a kôli tomu tie city stále prežívaju. ako potom môžu úplne milovať toho nového človeka? ako mu môžu úplne veriť ked ešte stále cítia sklamanie? jasne že aj po čase ked to vychladne budú isto opatrnejší, ale už nebudu tie staré emocie prežívať tak intenzívne. pre to si myslím čo si myslím. ale je to len môj nazor a chápem že každý sa riadi podla toho čo si zažil a nikomu to neberiem. ale aspon sa vyjadrím.
To nie je šport, najlepšie je uvažovať nad tým kde robíš chyby. A nabudúce si part. vzťah zakladať na pevnom priateľstve s tým, že máte spoločný cieľ toho vzťahu. To samozrejme potrebuje, čas, trpezlivosť...
takze vsetko je o timingu.
a k teme: nie..je to blbost..lasku neprebije rychla znamost na sex..ved nie je partner ako partner....akurat ked stratis milenca (cisto na sex), tak to "vybije" novy milenec, ale ak si mala vazny vztah, kde bola fakt laska, tak novy partner ti ju neprinesie, akurat pre neho je to blbost, ze sluzi ti ako nahrada a zivot je kurva karma, takze nikdy nevies, kedy ty sa stanes nahradou....
@stansss daj najprv do poriadku vnútorne seba a ujasni si, čo od partnera chceš a očakávaš. inak len vypĺňaš prázdne miesto bez nejakého významu
@hajzelodkosti @echoechoecho už ste si dohonili vzájomne ego?
netusim preco si pod slovom "uzivat" predstavi kazdy len diskoteky a jebacky....to uz je o tom, ze v tom veku zacinas mat uz vybudovany nejaky ten zivot, praca, normalne byvanie, nieco co sa da definovat ako "zariadeny zivot"...a tak normalne v klude si ho vychutnat bez toho aby som sa v hlave vkuse zasekavala, ze podla spolocnosti do 30tky si mam najst chlapa s ktorym prezijem pol zivota a budem s nim mat decko.
síce,ja som nikdy nebola sama ako sama sama. ale neboli to nikdy vzťahy..tie stretávačky po rozchode,takze vlastne je OK,ak človek má niekoho po rozchode,ale určite nie že láska,vztahy a bla bla. to je blbosť
na podobné veci treba čas a hlavne to tak treba cítiť a nie že teraz som osamelá,tento sa mi lubi,je nam spolu super a jebs tak zacnime budovať vztah.
a dalsia vec je,ze podla mna sa človek najprv zalubi az potom je z daneho cloveka partner,ale asi som staromodna ci co,ked to uz dnes nefunguje.hmmm.
Do piči ty si už stoj za niečím, lebo ťa svet roztrhá.
@hoperpohroma Hej tie reči sú v rámci celého kontextu dosť ťažko stráviteľné. Ale šak nechať ho už tak, každý sme boli viac či menej jebnutý a skôr či neskôr sme sa uvedomili, jemu to tiež raz dojde, už takto sa mu zjavne napiču pozerá na seba keď si musí pretvárať životné skúsenosti, čo to bude potom keď si svoj kokotizmus naplno uvedomí.
nie len z princípu aby si zahnala smútok.
Na to slúžia diskotéky