@mielikki no vies ako ja som zaťažený na anglickú a slovenskú undergroundovú scénu takže estónsky metrosexaál je jedna z posledných vecí nad ktorou v živote budem rozmýšľať
sem tam si popočúvam rádio a možno nejaké tie 80. roky.
a nenávidím tie drísty o láske a pekných veciach. skoro každá pičovina, keď ide v rádiu, tak len láska je ako holubica a iné hovadiny. na také songy som alergický.
NO neviem ti poradit, ale s tym ze sa tu o tej hudbe vyjadrujes ako o picovinach kokotinach etc.. daleko nezajdes, malokto chce niekomu neprijemnemu poradit...
k teme neviem ti poradit ja take veci nepocuvam...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
a nenávidím tie drísty o láske a pekných veciach. skoro každá pičovina, keď ide v rádiu, tak len láska je ako holubica a iné hovadiny. na také songy som alergický.
len sa vyskytla situacia ze potrebujem co najviac takychto picovin a nepoznam ani jedneho interpreta
k teme neviem ti poradit ja take veci nepocuvam...
Urob mi radosť a umri
Ak však máš potrebu nazývať ľudí ,,zaostalé opice" ďaleko sa v živote nedostaneš.