zo začiatku je to dosť od veci, nemám rada v knihách opisy prírody, ak ide o niečo iné.... ale niektoré veci tam so mnou pohli, ale asi nesprávnym smerom heh
tak moj nazor ta asi zaujima...poviem ti pravdu necakala som nic vekolepe kedze je to strasne ospevovana kniha...ale...dostala ma...jednoducho som veriaca ale zmenila moj pohlad na Boha...urcite precitaj
@adheleide akože prečo najlepšia kniha? ja neviem proste veľa mi to dalo a tiež som zmenila pohľad na Boha.. celkovo ten vzťah .. ale som to pochopila inak ako to napríklad moja babka pochopila, teda ten koniec
@adheleide Nečítal som ju, ale rozmýšľal som, že si ju kúpim. Podľa obalu ma docela zaujala. No uvidím. A kresťan som a čítal som pár ateistických kníh, no nijako ma to neovplyvnilo.
@adheleide Potrebovala som odpustiť niekomu kto mi strašne ublížil a ja som ho strašne nenávidela. Brala som knihu do rúk dúfajúc, že tam nájdem návod ako to urobiť.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
ale mne dala presne to, čo som v tej chvíli potrebovala.
A ty to čítaš?
no jasne posunulo, ale keď tomu neveríš že sa mu to stalo, ťažko sa posunieš ďalej, chápeš..
A kým som ju dočítala, nenávisť zmizla...