Atonement (Pokánie) - Ian McEwan (aj film bol dosť dobrý)
teraz novinky ako The Help, poprípade One day (Jeden deň) kde hrá Anne Hathaway, Water for Elephants (Voda pre slony), Brokeback Mountain (Skrotená hora).... hmmm... Jana Eyrová (teraz je nové spracovanie, zatiaľ najlepšie čo som videla), The Notebook (ak nemáš rada Sparksov štýl tak nič , Zelená míľa, Schindlerov zoznam, Anglický pacient
Teraz bude spracované Bag of Bones (Pytel kostí) od Kinga, pôjde dvojdielny film v decembri, vyzerá to dosť dobre... A od Kinga tam máš Carrie, The Shining (čo je geniálne), Vykúpenie z väznice Shawshank, Hmla, Izba číslo 1408, Dreamcatcher, teraz robia tú trilógiu tuším, Temná veža? Či nejak tak sa to volá...
Ono je toho spústa.
Najnovšie napríklad I am Legend, od Thomasa Mathesona, čo som dočítala včera, film aj kniha sú dosť dobré
drviva vacsina knih je lepsia ako filmove spracovania. ale take Ranajky u Tiffanyho sa mi viac paci film (nie kvoli tomu ze vo filme je trapny americky happyend)
Pevné puto a Pošli to ďalej, dve knihy a filmy, kde sa fakt neviem rozhodnúť, ktoré sa mi páčilo viac, lebo každé bolo v niečom iné a každé sa mi páčilo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
Kniha sa mi páčila o dosť viac ako film
Atonement (Pokánie) - Ian McEwan (aj film bol dosť dobrý)
teraz novinky ako The Help, poprípade One day (Jeden deň) kde hrá Anne Hathaway, Water for Elephants (Voda pre slony), Brokeback Mountain (Skrotená hora).... hmmm... Jana Eyrová (teraz je nové spracovanie, zatiaľ najlepšie čo som videla), The Notebook (ak nemáš rada Sparksov štýl tak nič , Zelená míľa, Schindlerov zoznam, Anglický pacient
Teraz bude spracované Bag of Bones (Pytel kostí) od Kinga, pôjde dvojdielny film v decembri, vyzerá to dosť dobre... A od Kinga tam máš Carrie, The Shining (čo je geniálne), Vykúpenie z väznice Shawshank, Hmla, Izba číslo 1408, Dreamcatcher, teraz robia tú trilógiu tuším, Temná veža? Či nejak tak sa to volá...
Ono je toho spústa.
Najnovšie napríklad I am Legend, od Thomasa Mathesona, čo som dočítala včera, film aj kniha sú dosť dobré
a čo ja viem, knihy sa mi pačia viac vždy, alee.. aj ten film mal dačo do seba
A z tých notoricky známych Fight club, One flew over the cuckoo's nest alebo Forrest Gump