Zháňam nejakú zaujímavú knihu v angličtine, niečo ľahšie, musí obsahovať nejaký ten zaujímavý dej - pre 14 ročné dievča. niečo detektívne a dievčenské. Ďakujem ..
alebo oxford bookworms library..tam maju hafo knih roznej obtiaznosti..ked som bol mladsi, kupil som si the hound of the baskervilles..je lahka, je to detektivka, akurat ze nie je dievcenska
@lucina223 mne to práveže veľakrát nevyplynie z kontextu, keď tam viac slov neviem, a potom sa v tom už strácam.. asi si kúpim nejakú fakt ľahkú knihu a s takými budem začínať..
@gratz to by som si musela aspoň o tisíc slov to bude ešte dlho
kup si tie take prerabky diel, citali sme to v prvom rocniku na bilingvalnom, napr. Portret Doriana Graya, nie je to original, ale spracovanie pre jazykovo slabsich, vacsinou tak do 3000 slov, mozes si aj vybrat obtiaznost, tym som ja zacinala
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
Síce ja som začínala na knihách Biely Tesák(White Fang) a Traja mušketieri
i keď od nich som videla samú klasiku (ale moc som nehľadala), a to mi prišla fakt ťažká angličtina...
(a že to parádne zlepšuje slovnú zásobu)
@gratz to by som si musela aspoň o tisíc slov to bude ešte dlho