Kto ste citaly knizku : Cesta Pokojamilovneho Bojovnika ... jak na vas zaposobila ? Nastaly nejake zmeni , zacali ste sa na svet inak divat , poprehadzovalo to vase hodnoty alebo daco ine ? ...
No knihu som zrovna nečítala, ale videla som film, ak teda je to toto čo predpokladám. A či ma to nejako zmenilo...čo ja viem, skôr nie ako áno, ale je to film, kt. si pozriem aj viackrát, hoci nezvyknem, čiže sa mi musí páčiť potom.
@soulbreaker tak pýtaš sa,že komu sa ako páčila kniha ,a tak predpokladám,že si ju aj ty čítal alebo budeš čitať.A trochu mi preto nepasuje,že máš dosť chybný pravopis...(podľa veku aj podľa toho,že čítaš knihy....)
@15matka14 aha takze podla pravopisu ma hned supes do kybla k retardom a k tym co nacitaj ... ach , to je snad kazdy taky nadrzany naten pravopis ? .. uz osm milion krat pisal ze mi pravpis nejde, diktaty mam za 5 takze kde je problem ... mne to nejde , tebe to osobne neuskodi ani nepolepsi tak si moje vady nechajme pre seba + to nema nic stemou spolocne ...
ALe odpoviem ti na vsetky dosavadne otazky .. ANO MAM 18 ROKOV
ANO CITAM KNIHY
som padlo na pravopis ...
spokojena ? ... teraz k teme , mas nejaky nazor na tu knizku alebo posobila na teba nejak ?
@soulbreaker veď ako dobre,ja som nemohla vedieť,že si tu už niekedy písal o tom s diktátmi a tak.Ja som len typ človeka,ktorému všade niečo vadí(toto je zasa moja vada). A ku knihe:nie nečítala som tak neviem posúdiť.Osobne čitam skôr odbornú literatúru(medicína)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
ale tu som si už na to zvykla
Najviac sa mi páčila tá poznámka s cestou, že nezáleží kam sa dostaneme, hlavná je tá cesta... Niečo také
ALe odpoviem ti na vsetky dosavadne otazky .. ANO MAM 18 ROKOV
ANO CITAM KNIHY
som padlo na pravopis ...
spokojena ? ... teraz k teme , mas nejaky nazor na tu knizku alebo posobila na teba nejak ?