@papver anooo, aj ja lubim vsetky tie vianocne Doma filmy, odkedy sme asi pred 4 rokmi na Vianoce so sestrou pozerali tieto filmy tak, ze najprv sme si pohladali ake maju hodnotenia na csfd a potom sme si pustili ten najhorsi
Co sa tyka filmov nemam sa velmi za co hanbit, az na telenovely, ktore som v detstve milovala pozerat, hlavne s babkou. Potom neskor aj reality show, vyvoleni, big brother, Mojsejovci alebo farma, bolo asi to najtrapnejsie co som videla.
No a obcas si citam dennik odvazneho bojka co som kupila pred rokmi malemu bratovi.
Nevadí mi priznať sa k akémukoľvek filmu / seriálu / knihe. Cez leto som mala nostalgickú chvíľku a túžbu vrátiť sa do čias mladosti, tak som pozerala High school musical a Camp rok a spievala si pesničky z toho. A asi mesiac dozadu som pozrela 30 častí Rosalindy.
neviem, čím som staršia, tým sa menej hanbím za svoj (ne)vkus
viem, že niektoré veci možno nie sú synonymom kvality, a čo? možno, ak by som sa tvárila, že ach, táto náhodná reality šou, čo mi YT odporučil o druhej ráno, je vrchol intelektuálnej zábavy, bolo by to na smiech
ale ľudia majú právo baviť sa aj na veciach, čo nie sú prudko intelektuálne alebo prospešné (pokiaľ to nikomu neubližuje a podobné veci, samozrejme) a neviem, prečo by sa za to mali hanbiť
Film napr. Asterix a Obelix kontra Cezar. A milujem take povrchne, lascivne typy TV show ako Take me out alebo kedysi davno Mr. Bombastik
No a ked sem napisem, ze som nikdy nevydrzala dlhodobo sledovat ziadny serial okrem Rychly prachy a Czech casting, tak asi rovno mozem ukoncit svoje posobenie na Birdzi
Kde sú tie časy, keď som pozeral Sladkú Valentínu a nemohol mi újsť ani jeden diel, čítal s nadšením sestrine Bravo Girl? Heh a pozrite sa kde som skončil, stal sa zo mňa dokonalý poslucháč ženských starostí a slastí.
@hel14 Haha Rubber je asi jediný film čo si pamätám že som po 20 minútach vypol. Inak ma bavia všetky tie Asylum production sracky. A ešte si pustam filmy 50 shades. Hej no....
Knihy od Matkina, hlavne tie najstaršie rozhodne nepovažujem za brak, a tiež sa prikláňam k názoru že ďalšie po prvých troch-štyroch či koľkých možno písal možno celkom iný autor
Čo ja viem akože nehanbím sa ani sa nebojím priznať ale pri seriáli Jane the Virgin som si presne vravela že to spadá do takejto kategórie ale tak na druhej strane..myslím že zámer seriálu bol presne spraviť z toho tú najviac klišé paródiu na telenovelu (ktorá je vlastne telenovela aj tak) čiže keď si človek zvykne na tie trapošiny je to super!
Na maminej poličke s knihami som nedávno objavil, že tam má Michala Kopeckého ...trošku mi to nešlo do hlavy načo si ju potrebovala kúpiť, čítať, ale zrejme by som si ju mal skôr ja prečítať ...no a sledoval som aj reality show ako kedysi Vyvolení, Farmu..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
48 komentov
a tiez mam velmi rada tie lacne, gycove vianocne filmy co zvyknu davat na Dome pred Vianocami
Ja si rada pozriem tie príšerné filmy ako Lavalantula, alebo Komodo vs. Kobra alebo film Rubber, čo je vlastne o vraždiacej pneumatike
No a obcas si citam dennik odvazneho bojka co som kupila pred rokmi malemu bratovi.
@forte team Edward, čo ty?
Ale inák the room, mean girls, devil wears prada viem pozerať do zblbnutia
viem, že niektoré veci možno nie sú synonymom kvality, a čo? možno, ak by som sa tvárila, že ach, táto náhodná reality šou, čo mi YT odporučil o druhej ráno, je vrchol intelektuálnej zábavy, bolo by to na smiech
ale ľudia majú právo baviť sa aj na veciach, čo nie sú prudko intelektuálne alebo prospešné (pokiaľ to nikomu neubližuje a podobné veci, samozrejme) a neviem, prečo by sa za to mali hanbiť
No a ked sem napisem, ze som nikdy nevydrzala dlhodobo sledovat ziadny serial okrem Rychly prachy a Czech casting, tak asi rovno mozem ukoncit svoje posobenie na Birdzi
A rovnako tak aj všetky ostatné spomínané veci
A dál?