nepoznate nejake knihy (napr. pribehy zo tivota), ktore rozpitvavaju poruchy prijmu potravy,, hocico, snazim sa robit pracu do skoly a stale hladam a hladam (okrem diagnozy F50, uz mam precitane
@semhamforas tabletky mi spominal aj otec .. tusim sa volaju peritol ... ale ja nechcem jest tabletky ... nechcem ... ani nebudem ... co take najhorsie sa mi moze stat? ked jem denne len velmi malicko? len aby som necitil hlad a viac nejem
Čo to znamená: Zistite, prečo máte podváhu. Ak je výraznejąia (pod 19 BMI) rokujte o veci s lekárom! Bezodkladne. Nízka hmotnosť vás ohrozuje častými infekciami, pľúcnymi chorobami...
Odhad tuku v tele je 12%
Čo to znamená: U muža je normálne množstvo tuku v tele 10 až 25 percent.
Ideálna hmotnosť by mala byť okolo 69 kg
Oobvod pása by ideálne mal byť okolo 72 cm
Podľa ideálnej váhy máte asi 19 kg podváhu.
Úplná presnosť tohoto výpočtu nie je možná. Záleží aj na telesnej konštrukcii.
Čo sa z týchto čísel dá zhruba povedať?
Váš obvod pása je OK. V súvislosti s nadváhou vám nehrozí zvýšené zdravotné riziko.
pribeh zo zivota poznam taky, aj ked neviem ci ti pomoze... teraz som sa vratila z tabora kde som mala v oddiely decko, ktore rodicia rozmaznavali tak, ze jej vzdy len dali ochutnat nejake jedlo a ked jej nechutilo prestali ho varit (jej slova). Takze mala, 9 rocna, jedla iba kuracie stehna, ryby, rozok s maslom, buchty a slepaciu polievku a to su aj vsetky jedla ktore varia doma. Kazdy den som s nou zvadzala boj aby zozrala aspon kus suchej cestoviny a jeden vecer ked uz sme boli vsetci z toho fakt unaveni tak sme do mladej damy narvali tri kopceky rizota(ktore rozrypala tak aby to vlastne bola len cista ryza) a chleba s korkou, pri com revala ako keby som ju nutila jest mrtve deti. Revala, lebo musela jest chleba aj s korkou. Zhodli sme sa ze ked jej rodicia neprestanu byt prijebani, je to priama cesta k anorexii.
Btw, odkedy sme to jedlo do nej narvali, trucovala o polovicu menej.
Druhy pribeh mam taky, ze spoluziacka na zakladke sa snazila stravovat zdravo a podlahla inteligentnym radam z casopisov tak, ze skoncila v nemonici s mentalnou anorexiou. Nastastie sa z toho dostala.
V časoch pred občianskym preukazom som mala (potvrdenú lekárom, nie bravíčkom) anorektickú epizódku, a tak som si myslela, že sa vyjadruješ k niečomu, o čom hovno vieš, a išla som sa bi do pŕs.
@ev ä a ja som sa už začal tešiť, že si bi a pri našom plánovanom ohnutí cez zábradlie vyrobenom v neďalekom júesstíle sa náš tandem rozrastie o jednu členku
@ev ä si tolerantná voči všetkým národnostným, náboženským a vekovým kategóriám? (svetonázorové nie, protirečiť nám nemôže!)
pretože napadajú mi/a veľa adeptiek. urobíme výberové konanie, urči, ako to bude prebiehať.
člen? to nie. jediný, ktorého by som pri tebe strpel je R ako pasívny ( ), čiže niečo by bolo na mojich pleciach, a to pri všetkej mojej liberálnosti nepripúšťam.
@p ät pokiaľ viem, jediný bod, v ktorom sa naše svetonázory zbiehajú, je hypersexualita.
Národnostné predsudky nemám, len sľúb, že v prípade Amíčky/Ázijčanky jej zabezpečíš zátku do papule a mne dokonale zvukotesné chrániče na uši. (S prvým bodom by problém byť nemal.) Vekovo tak, aby mala OP, nie ÚL. A náboženstvo vyber také, čo má pochopenie pre moje preferencie.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
Muž
23 rokov
173 centimetrov
50 kg
obvod pása 82 centimetrov
Ľahká fyzická aktivita
BMI: 16.7
Čo to znamená: Zistite, prečo máte podváhu. Ak je výraznejąia (pod 19 BMI) rokujte o veci s lekárom! Bezodkladne. Nízka hmotnosť vás ohrozuje častými infekciami, pľúcnymi chorobami...
Odhad tuku v tele je 12%
Čo to znamená: U muža je normálne množstvo tuku v tele 10 až 25 percent.
Ideálna hmotnosť by mala byť okolo 69 kg
Oobvod pása by ideálne mal byť okolo 72 cm
Podľa ideálnej váhy máte asi 19 kg podváhu.
Úplná presnosť tohoto výpočtu nie je možná. Záleží aj na telesnej konštrukcii.
Čo sa z týchto čísel dá zhruba povedať?
Váš obvod pása je OK. V súvislosti s nadváhou vám nehrozí zvýšené zdravotné riziko.
Btw, odkedy sme to jedlo do nej narvali, trucovala o polovicu menej.
Druhy pribeh mam taky, ze spoluziacka na zakladke sa snazila stravovat zdravo a podlahla inteligentnym radam z casopisov tak, ze skoncila v nemonici s mentalnou anorexiou. Nastastie sa z toho dostala.
2 príbehy z tej knihy mám aj v blogu.
Nie našim
Niektoré veci sedeli, len boli zle opísané, ako som spomínala vyššie.
V časoch pred občianskym preukazom som mala (potvrdenú lekárom, nie bravíčkom) anorektickú epizódku, a tak som si myslela, že sa vyjadruješ k niečomu, o čom hovno vieš, a išla som sa bi do pŕs.
(I keď, ja bych radšej člena.)
pretože napadajú mi/a veľa adeptiek. urobíme výberové konanie, urči, ako to bude prebiehať.
člen? to nie. jediný, ktorého by som pri tebe strpel je R ako pasívny ( ), čiže niečo by bolo na mojich pleciach, a to pri všetkej mojej liberálnosti nepripúšťam.
ale ak by ti pomohlo, čítala som kedysi dávno román Ľahká ako vták ( myslím, že tak sa volal) .... tam bol príbeh dievčaťa s anorexiou
Národnostné predsudky nemám, len sľúb, že v prípade Amíčky/Ázijčanky jej zabezpečíš zátku do papule a mne dokonale zvukotesné chrániče na uši. (S prvým bodom by problém byť nemal.) Vekovo tak, aby mala OP, nie ÚL. A náboženstvo vyber také, čo má pochopenie pre moje preferencie.
R by si ma nechal napospas?! Totiž, jeho mne?