ja si spomínam jna jednu dobrú len neviem ako sa volá ale niečo také to bolo že jedného chlapca uhryzol uúpír v cirkuse a potom sa ním stal a cestoval s nimi alebo tak nejako
Večná noc tú si prečitaj to je fajne kniha je to posledná časť z upirskej trilógie ...prve 2 časti : Nákaza (nwm presne ale tak dajak sa to vola ) a Žihadlá-tie som nečitala taze nemozem povedať či to je totalna hovadina ....upiry su fakt ako upiri a ne jako trblietavy retardi z Twilightu (nič v zlom fanušikonia Twilightu ale upíry sa NETRBLIETAJÚ a už vobec nie sú sexi
Salem's Lot od Kinga je taká serióznejšia kniha alebo potom Anita Blake, ale to nie je čisto upírske a po niekoľkých dieloch sa to mení na erotické čítanie pre ženy.
Po Draculovi sa mi páčila už len jedna jediná upírska kniha (séria), za hoňbou nájsť dobrú pomerne originálnu a chytľavú upírovinu som si prečítala veľa kníh s touto tématikou, ale najviac sa mi páčila z nich len Vampýrska akademie (nemýliť so školou noci), hlavná postava je ale človek (vďaka bohu).
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
toto to je a hej je to pre deti, čítala som to už dávno ale bolo to fakt dobré
,Večná noc
Cirkus Monsterus
Ešte nejaké knížky ?
chystam sa pozriet si ten film
Nenásytná
Nech vojde ten pravý
Žihadlá, Nákaza, Večná noc
Upírska akadémia (česke je lepšie,a le je už aj sk)
Denník nočného motýľa
Temní lovci - séria
iné nepoznám
Ale určite skús pozrieť tu » www.databazeknih.cz/stitky/upiri-48... a tu » www.databazeknih.cz/diskuze/diskuze...
ale nečakaj žiadneho romantického upíra ktorý ťa bude milovať až kým nepomriete, teda nepomrieš.
čakaj skurvene rýchle potvory čo sa snažia vyhubiť ľudstvo ^_^