ja mam rada hlavne slovenskych spisovatelov, a to hlavne romantickych alebo realistickych -Stur, Chalupka, Timrava, Zaborsky ........mnoho dalsich proste
zo zahranicnych-vyrastala som na Karlovi Mayovi takmer vsetky knihy...
terza citam Gricsku Carodejnicu-Zagorka a z povonneho citania su tiez dobre knihy..
Da Viciho kod je skvela kniha, ako roman. o tom, ci a co bola pravda, uz nepolemizujem.
Harryho Pottera mam precitaneho asi 4-krat vsetky diely a zboznujem ich.
Maxim E.Matkin- vynikajuce knihy, velmi svojsky styl.
Mam rada aj Stephena Kinga a jeho hrozostrasne romany, ked mam naladu, dobre su veci aj od J.M. Simmela /ale vasinou koncia tragicky/ a tiez Paolini je fajny.
Da Vinciho kod je naozaj supeeeeer kniha, bolo to uplne fantasticke! teraz citam od Browna aj Anjeli a demoni, to vyzera tiez zaujiiiiiimavo......velmi sa mi pacia knihy Virginie Andrewsonovej......ale nepohrdnem ani Homerom ci Shakespearom......
no u mna vedie Od salingera kto chyta v zite v poslednom case aj P Coelho 11 minut alchymista veronika sa rozhodla zomriet (inac uzasna kniha o zmysle zivota) aj harry pottera mam rada preco nie? Pacil sa mi aj Remarque a Dostojevskeho zlocin a trest z tych povinnych .Jooj a nesmiem zabudnut na dennik bridget jonesovej taaka neuveritelna sranda ze az a zo slovenskych no mam rada Pistanka vsetky jeho knihy Rivers of Babylon Maxim E matkin a naposledy som citala skvelu knihu od ruskej spisovatelky Irini Denezkinovej Daj mi ! ze o zivote dnesnej ruskej mladeze daktore poviedky su super ine su trosku zvlastne ale je to celkovo fajn
Teraz som dočítal Georga Orwella - 1984 fuckt ma to dostalo! vynikajúce iný superlatív ma nenapadá. Vrelo doporučujem aj jeho knihu Zvieracia farma ( Animal Farm )
Aj ja som citala Orwella 1984 a tiez ma to uplne dostalo!Zo zaciatku mi to sice robilo trochu tazkosti, ale potom to bolo uz iba super. Chystam sa aj na Zvieraciu farmu.Odporucam precitat si od Coelha Alchymistu.Je to sice tenka knizka, ale je fakt zaujimava.
Carl Hiaasen a Citlive misto, uzasna vecicka,som ju zhltla za dva dni ani neviem ako a ma len 430stran.krasna knizocka musim si nieco take psychiatricke opat pozhanat a este lubim Assimova a Lovecrafta (napr. pripad charlesa dextera warda, ci ine poviedky)a este aj Frank Herbert-Duna.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
zo zahranicnych-vyrastala som na Karlovi Mayovi takmer vsetky knihy...
terza citam Gricsku Carodejnicu-Zagorka a z povonneho citania su tiez dobre knihy..
A vśetko od Stephena Kinga
P.Pišťanek - Rivers of Babylon
a potom historicke knihy, fakty pisane spravne lahkym stylom
Dan Brown a Vinciho kod
neviem kto:Zlatý kompas
Ed Mc Bain:Jack a fazuľa (to neni rozpravka, ale kriminalka...)
Harryho Pottera mam precitaneho asi 4-krat vsetky diely a zboznujem ich.
Maxim E.Matkin- vynikajuce knihy, velmi svojsky styl.
Mam rada aj Stephena Kinga a jeho hrozostrasne romany, ked mam naladu, dobre su veci aj od J.M. Simmela /ale vasinou koncia tragicky/ a tiez Paolini je fajny.
len skoro vsetky jej knihy koncia smutne
vlastne som pred nedavnom citala jednu, co skoncila dobre Raz ta uvidim
klasika nieje klasikou pre nic za nic