Vsade kade chodim vidim aspon 10cm kobylky ci co to je... to je teror! Dakedy mam pocit ze sliapem na chodniku po keksoch... Preco zrazu tak zdiveli ?!
fuuuj aj ich neznasam a minule sa mi stalo ze som mala slapky a jedna taka mensia priblizne5cm tak ta mi vliezla do slapky a ja som ju prislapla no to boloo hrozne neznasam ich!!!! .........
kedysi boli malinke a este som ich aj do poharov chytala ale teraz su hnusne......:/
ja som pred chvilou zabijala cchora ,ci ako sa to vola,tich zvierat je fakt volako viacej minule ma rano o 7.00 zobudila straka ked mi krakala na okne keby mam daco poruke tak to do nej hodim
waw,10cm...ja neviem jak ty, ale ja priam zboznujem hmyz..doma chovam jednu tarantulu,pakobilky...mnoo ale zas nevidim ich vsade okool seba..heh hej pocuvaj na com fičíš?-daj aj mne toška,nech sa aj mne zda svet krajsi
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
"šliapem po keksoch"- to má rozosmialo
kedysi boli malinke a este som ich aj do poharov chytala ale teraz su hnusne......:/
a čo sa týka "šlapania po keksoch" tak mne sa raz stalo že ked som šla od kamošky tak len tma a na zemi kopu slimákov .. to bol zvuk! ..wrr fuj