Mám kocúra, ktorý môže mať tak 3-4 mesiace a posledné 4 dni nič nezjedol, ledva chodí a je strašne slabý, neviete čím to môže byť? Mal sestru a tú pred týždnom zrazilo auto, môže to byť nejaká mačacia depresia? Lebo ževraj psy mávajú depresie...Ani zverol
no ja by som doňho určite nič nepchala. keď nechce jesť, tak hlavne nech aspoň pije, poprípade skús mlieko.
ak naďalej nebude jesť, choď k nejakému inému veterinárovi, nech mu dá infúzie, dostať nejaký cukor do krvi aby neslabol. no a potom nejaké testy porobiť...zistí či mu niečo je alebo je to fakt iba psychické. aj keď u mačiek som ešte tiež nepočula že depresia
neviem o tom, že by mačky takto prežívali smrť inej mačky.... a mačky prestanú žrať a sú slabé bežne, keď sú choré, jednoznačne skúsiť druhého zverolekára. nám sa toto stalo, keď sa kocúrovi upchali črevá.
skus pozriet ineho veterinara. ja som raz zazila takeho ktory mi dal pre zajaca so srackou kvapky a kazal mi ich riedit tak ze z toho bol koncentrat pre hydinu (co samozrejme zajacovi nezabralo)
@pumaamravec chuďa :S...ked nezacne samo jest mu vstrekuj striekacov nasilu mlieko abo nieco take...lepsie jak keby mal zomriet :S..a netusim preco to moze byt :S
Dobrý deň,
Tiež mám podobný problém,môj kocúrik(štvor mesačný)
Už dva dni nič nechce jesť ,ledva sa hýbe,má upchatý nos nemôže dýchať
prosím čo mám robiť?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
moja sesterka mala dvoch psov a keď jeden zomrel tak druhý skočil pod auto...
ale u mačiek o ničom podobnom neviem :/
vtedy sa na to hned pustí
a neboj musis to do neho pchat
ak naďalej nebude jesť, choď k nejakému inému veterinárovi, nech mu dá infúzie, dostať nejaký cukor do krvi aby neslabol. no a potom nejaké testy porobiť...zistí či mu niečo je alebo je to fakt iba psychické. aj keď u mačiek som ešte tiež nepočula že depresia
Ake mu robil veterinar vysetrenia? Ked sa ti to nepozdava, zmen veterinara - viac hlav viac rozumu.
Na jednej strane je teraz strasne teplo, klesla mu chut jest, ani moji psy teraz kvoli teplu nejedia vela.
Na druhej strane je pravda, ze sa boji o majitela (tvoju sestru) a je v smutku.
Skus zajst este k dalsiemu lekarovi, nech ho prezru este raz...
ak je to psychického rázu tak mu skús nanútiť potravu, aspoň mlieko alebo dačo
Ak nie, tak by to bolo potrebné, podľa mňa to musí mať nejakú zdravotnú príčinu.
Jednoznačne ak neboli urobené vyšetrenia chod čo najskôr za iným veterinárom, lebo takto ti dlho nevydrží.
alebo sa mu stále venuj, nos ho na rukách.......
Tiež mám podobný problém,môj kocúrik(štvor mesačný)
Už dva dni nič nechce jesť ,ledva sa hýbe,má upchatý nos nemôže dýchať
prosím čo mám robiť?