sorry peter piper ale pripadá mi to ako téma na nahrabanie príspevkov..chápeš aby si mal lepší rating...už ťa vidím ako tu napísané tipy vkladáš do zámky..uhm, yup..
8. za prve mi je nejaky posraty rating uplne u prdele a za druhe myslim, ze ho ani nepotrebujem + na cloveka co je tu prihlaseny 8. krat si nejako moc mudry. nechces si ist radsej precitat rp-cky na pokec? ..uhm, yup..
no, technicka otazka: mas ten zamok v ruke? alebo uz je niekde pripevneny? a aj tak nerozumiem, ze ako si ho mohol zabudnut cely... mal by si aspon vediet aspon jedno cislo, ktore tam bolo...
13. okrem toho, ze som tu bol naposledy snad pred tyzdnom si vobec nemyslim ze som "čávo". mas nejaku turbo vyvynutu fantaziu feši a do mojho iq ta je akurat tak velke hovno a keby ta donho aj nieco bolo, tak to mam maximalne na salame. ak mas este nejaku dementnu pripomienku sem s nou, resend ti dam na vsetko
no pobavila som sa na tom stodvacinkarovi jo, presne P_P je ten typ, ktoremu by slo o "rating"...inak si asi chcel v Birdzovskej reci povedat Tajne cislo....najprv sa tu trochu zorientuj a potom pindaj do inych.
a k tomu zamku inú možnosť ako kombinatoriku neviem...náhodou, mňa by to celkom bavilo
16. no to je taky, ze sa tam da menit kod a ja som ho prave menil, len ze jak som otacal inymi tymi kruzkami, tie ostatne sa nejako kokotsky tocili tiez a akosy som si nevsimol ake cisla to boli ked som pustil prst z toho resetovacieho cudliku
tikalok, ayreen dakujem a dufam, ze ste mi nezabudli dat 5 hviezdiciek za diskusiu, aby mi stupol rating
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
inak tých 1000 možností nie je až tak veľa
15. .... (ostatok ostava)
a k tomu zamku inú možnosť ako kombinatoriku neviem...náhodou, mňa by to celkom bavilo
tikalok, ayreen dakujem a dufam, ze ste mi nezabudli dat 5 hviezdiciek za diskusiu, aby mi stupol rating