@d170 To nie je pravda. Podľa mňa práve dôchodcovia budú voliť Gašparoviča. Radičovú nevolia lebo je to žena :p Ja by som ju volil práve preto že to je žena
@sitnxan to čo bolo? desaťkrát hlasovať by som chcel aj ja
Moderná, slušná, čistá minulošť, úprimná, otvorená, má víziu, nie je slúžkou vládnej moci R. Fica atď...
Gašparovič? No... volia ho najmä starší proletárkovia, s ktorými sa už nedá nič začať... A sú tam ešte ľudia omámení národnou a sociálnou demagógiou, bludmi...
Skutočnosť je taká, že Gašparovič je jedna sivá myšička... je to politický chameleón bez názorov, bez hodnôt, bez vízie... Neponúka nič, nerobí nič, prisluhoval Mečiarovi, teraz slúži Ficovi... Je to smiešna figúrka, ktorá si túži zachovať sloje privilégiá... Krajina si zaslúži viac... Správna a normálna časť krajiny volí určite RADIČOVÚ.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
Je zaujímavé že väčšina by volila Radičovú a pritom vyhráva Gašparovič
Gašparovič! je boh
@sitnxan to čo bolo? desaťkrát hlasovať by som chcel aj ja
Moderná, slušná, čistá minulošť, úprimná, otvorená, má víziu, nie je slúžkou vládnej moci R. Fica atď...
Gašparovič? No... volia ho najmä starší proletárkovia, s ktorými sa už nedá nič začať... A sú tam ešte ľudia omámení národnou a sociálnou demagógiou, bludmi...
Skutočnosť je taká, že Gašparovič je jedna sivá myšička... je to politický chameleón bez názorov, bez hodnôt, bez vízie... Neponúka nič, nerobí nič, prisluhoval Mečiarovi, teraz slúži Ficovi... Je to smiešna figúrka, ktorá si túži zachovať sloje privilégiá... Krajina si zaslúži viac... Správna a normálna časť krajiny volí určite RADIČOVÚ.
Zopár odkazov:
» tv.birdz.sk/telka/zmaryan/p...
» tv.birdz.sk/telka/zmaryan/p...