@missewo napriklad to ,ze sa dotrepali do europy ale nechcu sa prisposobit nasim pravidlam zatial co europan v arabskej krajine nema na vyber... za suseda ich nechcem preto lebo su nebezpecni same teroristicke utoky a pod...
@luc.ka s tým predsudkom súhlasím, ja poznám zopár moslimov a sú to ľudia ako každí iní a ver mi, riadne ich mrzí, že ich máme zafixovaných ako teroristov a pod.
@aguri500 hej lenže to je problém Európy, že si nevie urobiť poriadok a určiť medze .... skúšajú, koľko si môžu dovoliť a Európa im vždy ustúpi, tak prečo by to nemali využiť a s tými teroristickými útokmi to nemyslíš vážne moslim automaticky neznamená terorista...
@missewo slovensko je úplne ne-multi-kulti takže to sa potom ťažko tie predsudky búrajú.... ale ja viem o nich veľmi málo, aby som sa k tomu mohla vyjadrovať.
prepáč, ale ja nemám ako by som to povedal... nemám dôvod mať o nich lepšiu mienku.... poznám jedného zhodou okolností o rok staršieho chalana ktorý má bielu matku a fotrík (moslim) záhadne zdrhol keď sa chalan narodil a s tým chalanom sú samé problémy...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
63 komentov
Videl si vobec niekedy gaya nazivo?>
ale nechcela by som vedľa domu cigánsku osadu..
a týmto pozdravujem a zároveň ľutujem kamoša ktorému sa táto nočná mora splnila
@aguri500 hej lenže to je problém Európy, že si nevie urobiť poriadok a určiť medze .... skúšajú, koľko si môžu dovoliť a Európa im vždy ustúpi, tak prečo by to nemali využiť a s tými teroristickými útokmi to nemyslíš vážne moslim automaticky neznamená terorista...
» tvina.sk/index.php?zobra...
inak ak sused nerobí bordel tak to môže byť kľudne aj teplý moslim rómskej národnosti
2.narkomana
3. úchyláka/kriminálnika/mafiána
4.alkoholika
5.chodiacu klebetáreň
a Braňom by som sa aspoň chodil najebať
mám dôvody a asi žiadneho nepoznáš lebo keby si poznal tak by si sa tak hlúpo nepýtal
prepáč, ale ja nemám ako by som to povedal... nemám dôvod mať o nich lepšiu mienku.... poznám jedného zhodou okolností o rok staršieho chalana ktorý má bielu matku a fotrík (moslim) záhadne zdrhol keď sa chalan narodil a s tým chalanom sú samé problémy...