všeobecne poviem, že nemám rada extrémnych pravičiarov, tých, ktorí považujú ľudskú rasu za zlo Nr. 1 (lebo oni sú ponorky), pozérov, pseudointelektuálov
mám rada všetkých ,,exotov", hlavne tých s dobrým humorom a veľkým tolerantným srdcom
@charis , @antifunebracka , @obsadiliminick , @forte je ešte super osoba podla mňa @77hanes77 a nejakých, čo by som ich neznášala asi ani nemám ale mám vás viac takých, čo vás mám rada, síce si s vami nepíšem, ale máte zaujímavé názory
uz som sa bal ze tu najdem seba ale @mielikki sa mi paci a aj zajkousko (.........filip) je celkom v pohode a este aj ten co ma na profilovke to forever alone, a z tych co nemam rad je ich viac a nechce sa mi menovat
...ja by som chcel verejne poďakovať za poďakovanie od @rheia a takisto by som chcel vyzdvihnúť jej pevné nervy a strpenie v čase, keď trucujem Máš skutočne dobré srdiečko :"( .. dobre dosť bolo vzájomných melancholických výlevov - ráč mi odpísať na ts
@bondulka ,lebo si vzdy cita moje nezmysly a aj svojich par fanusikov,ktorym touto cestou dakujem,aj ked vlastne nechapem cim som si to zasluzila,bo ja velmi dobre viem,ze pisem priserne a zamotano,o hlupostiach a niekedy z cesty @sakul@bosorockalu@fauxpaux@zoexa
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
77 komentov
@n0win0u jaj tak
mám rada všetkých ,,exotov", hlavne tých s dobrým humorom a veľkým tolerantným srdcom
@charis , @antifunebracka , @obsadiliminick , @forte je ešte super osoba podla mňa @77hanes77 a nejakých, čo by som ich neznášala asi ani nemám ale mám vás viac takých, čo vás mám rada, síce si s vami nepíšem, ale máte zaujímavé názory
nemam rad - louis , puco90
@obsadiliminick Klídek, nemusia vedieť všetko o mne a mojej úprimnosti
@forte teba radím medzi také milé birdzovské osoby
a najviac neznasam @horsiq
ale najviac milujem @ouch
a najmenej tú kravu @ouch (blee)
najmenej neriesim
k téme @millieandrea a @profesor
najmenej neriešim
a najmenej @antifunebracka , lebo sme si vraj budúci nepriatelia no.1
a neznášam všetkých fake-ov
špeciálne : @sasuke
A ľudí, ktorých nenávidím tagovať nejdem !
A ľudí, ktorých nenávidím ...... neriesim ....
Nemám rada ľudí so šedivými názormi.
@dejvido
@schizoofrenik
...