Nudím sa, tak ma napadlo, že by ma zaujímalo, koho z Birdzákov nenávidíte najviac ( a nie je to tak extrémne tajné, samozrejme)?
Alebo čo si o kom myslíte? Kto je fajn, koho máte veľmi radi, kto je trochu pribrzdený, atď..
Nieže nenávidím, ale nemám rada @bangbangboom ... ja proti nej nič nemám, no ona proti mne asi všetko ale ta čo už ... je mi to jedno ale okrem toho, že ju nemám rada, musím uznať, že má veľmi pekný účes .. pristane jej
Milujte svojich nepriateľov; dobrorečte tým, ktorí vás preklínajú; čiňte dobre tým, ktorí vás nenávidia a modlite sa za tých, ktorí vás potupujú a prenasledujú....
@sisooolq to neznamena, ze do ostatnych to tiez nenapisem. mozno keby si ti, co fora vytvaraju vedomost o tom, ze tie fora prijebane su, vzali trosku k srdcu, mozno by vsetkym bolo lepsie. najhorsie je, ked to samotny zakladatel/-ka vie.
nikoho, celkovo aj ked tu má zjavne veľa ľudí niečo proti mne, osobne mi to je jedno nejak na tom nebazírujem, v podstate sú to všetci cudzí ľudia nevidím racionálny dôvod, prečo by som mal niekoho nenávidieť
max. sa mi nemusia páčiť jeho názory, prejav ale to je všetko..
@n0win0u
Chcem vidieť tvoje neprijebané fórum..ktoré tiež neexistuje.
@matiarka
Ďakujem.
Aj keď neviem kde vidíš, že by som vyrývala a prítomnosť..no tak sa odhlás a nebudem prítomná tam, kde ty. Bohužiaľ, sme na tom rovnako..
nenenávidím nikoho, koho nepoznám.. tu na B. poznám len minimum ľudí (či už osobne alebo sme si iba poslali pár TS), a o ani jednom z nich sa nedá povedať, že by som ich nenávidela..
prosím? dnes sa ťažko vyrovnávam z tým že som vôbec začala nenávidieť..,.. pocit je to nechutný, hlavne vieš prečo? pretože rodiskom je bezmocnosť...
a človek mi musí siahnuť na rodinu, nie na mňa, aby som začala....
tak nečastuj tymto slovom niekoho kto ti len vadí alebo nesúhlasíš s jeho názormi
chytanie za slovíčka to tu hádam ide každému výborne, a pritom každý vie, ako to myslela.
Aj tak sa každý boji vyjadriť svoj názor koho na tejto stránke nestrpi.
@zajkousko
A keby je psychopat? Boh má fakt múdre reči, asi nikdy nežil...
@lawey
Čo ty vieš, koho ja častujem. Ľudí, ktorí mi vadia, tých ignorujem, aby mi viac nevadili (pokiaľ sa mi však furt cpú do riti, určite si na nich vytvorím nejaký ten názor... a ľudí, s ktorými nezdieľam rovnaký názor tiež nejako neriešim, každý má svoj názor, čiže to je každého vec. Občas sa trochu pozastavím nad "rozumom" vymletých debilov dnešnej mládeže, ale inak..je mi to jedno.
zaujímam sa o svetové dianie, onedlho náš čakajú udalosti, ktorým neunikne žiadny človek, moje blogy o tom pojednávaju, ale to ty asi nebudeš čítať, lebo je to pre ateistov nepochopiteľné
Ja nechápem, vy všetci ste spadli z jahody alebo čo, že neviete poriadne čítať?
@sasuke
Hovorím predsa o človekovi, čo ťa chce ZABIŤ, nie že ťa len nenávidí. Pokiaľ ma niekto nenávidí, je mi to šesť, nech ma nenávidí. Pokiaľ je možné ho ignorovať, ignorujem ho.
@zajkousko
Nie, samozrejme, že ma to nezaujíma. Ak má byť nejaká apokalypsa, nech je. Aj tak je to zväčša chyba ľudí, či už ateistov, kresťanov, moslimov a neviem koho, všetkých je to chyba.
@sisooolq a to je dvovod k nenavisti ? ked ti chce niekto ublizit ? to by som musela kolko ludi nenavidit je jedno ci ti chce niekto ublizit fyzicky alebo psychicky... urcite to nie je dvovod na nenavist
@sisooolq ja chapem, ale ti hovorim ze to nie je dvovod k nenavisti... teda ak pre niekoho je pre mna nie, nebudem sa zatazovat mimo vsetkeho tym, ze by som niekoho nenavidela malokedy mam rovnaky nazor ako zajusko, lebo on to vravi vsetko kvoli nabozenstvu a ja mam ine dvovody... ale mozno to raz pochopis, ze nenavist nikam nevedie
@sasuke
Zopakuj mi to podľa mňa ešte raz.
Chápeš, človek dokáže aj také ako nenávisť potlačiť, čiže mňa vlastne netrápi ani láska, ani nenávisť, ale zároveň obidve dokopy.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
67 komentov
To je celkom logické. Aj mňa.
A zdalo sa ti, že tu niekto píše, že toto nie je prijebané fórum? 9/10 fór čo tu je je prijebaných.
Ty mi ideš celkom dosť na nerv svojou primitívnosťou a vyrývačnosťou, ktorá nie je nikdy na mieste.
Ľudí, ktorí nevedia, čo chcú
Ľudí, ktorí menia názory ako ponožky ...
max. sa mi nemusia páčiť jeho názory, prejav ale to je všetko..
Chcem vidieť tvoje neprijebané fórum..ktoré tiež neexistuje.
@matiarka
Ďakujem.
Aj keď neviem kde vidíš, že by som vyrývala a prítomnosť..no tak sa odhlás a nebudem prítomná tam, kde ty. Bohužiaľ, sme na tom rovnako..
@littlesecret69
Ohohooo, ja mám rada tajomstvá.
Yes..
a inac @1
Keď sa ťa niekto pokúsi zabiť, budeš ho za to milovať? To je super názor..
a človek mi musí siahnuť na rodinu, nie na mňa, aby som začala....
tak nečastuj tymto slovom niekoho kto ti len vadí alebo nesúhlasíš s jeho názormi
ži a rob tak aby si nikomu nedávala podmienku ťa zabíjať...
ak toto dokážeš, budeš žiť aj ty...
zomrieť však rukou vraha, znamená, že tvoja duša bude naveky oslávená na pravde Božej...
Aj tak sa každý boji vyjadriť svoj názor koho na tejto stránke nestrpi.
plus
@Sisooolq keby ta chce niekto zabit, nemusis ho hned nenavidit
A keby je psychopat? Boh má fakt múdre reči, asi nikdy nežil...
@lawey
Čo ty vieš, koho ja častujem. Ľudí, ktorí mi vadia, tých ignorujem, aby mi viac nevadili (pokiaľ sa mi však furt cpú do riti, určite si na nich vytvorím nejaký ten názor... a ľudí, s ktorými nezdieľam rovnaký názor tiež nejako neriešim, každý má svoj názor, čiže to je každého vec. Občas sa trochu pozastavím nad "rozumom" vymletých debilov dnešnej mládeže, ale inak..je mi to jedno.
@sasuke
Mám ho za to ľúbiť? Fajn..
kto verí v Boha, tak takéto a podobne otázky sú pre neho nepodstatné, lebo žije v jeho duchu....
Áno. Lebo si nechá rozkazovať od "niekoho".
s tebou je zbytočne komunikovať, lebo by ma to privádzalo iba do hriechu
..a je to o obmedzovaní ľudí v určitých veciach...
A je to strašne smutné no
mňa viera v Boha neobmedzuje, práve naopak, zachránila ma pred istým kriminálom a večným zatratením...
A totálne ťa oblbla, ako vidím.
Možno ťa pred niečim "zachránila", ale celkovo, viera mi príde príliš obmedzujúca.
@matiarka
Pravá sa ozvala...
radšej oblbnutý a zachránený, ako vysmiaty a naveky zatratený....
teba ten prerod ešte len čaká
Prečo by si mal byť akože zatratený?
Prerod? What ... mňa nič také nečaká.
zaujímam sa o svetové dianie, onedlho náš čakajú udalosti, ktorým neunikne žiadny človek, moje blogy o tom pojednávaju, ale to ty asi nebudeš čítať, lebo je to pre ateistov nepochopiteľné
@sasuke
Hovorím predsa o človekovi, čo ťa chce ZABIŤ, nie že ťa len nenávidí. Pokiaľ ma niekto nenávidí, je mi to šesť, nech ma nenávidí. Pokiaľ je možné ho ignorovať, ignorujem ho.
@zajkousko
Nie, samozrejme, že ma to nezaujíma. Ak má byť nejaká apokalypsa, nech je. Aj tak je to zväčša chyba ľudí, či už ateistov, kresťanov, moslimov a neviem koho, všetkých je to chyba.
Nehovorím o planých rečiach/myšlienkach...bože, ty fakt nechápeš, čo ti tu už desiaty krát píšem?
U mňa nenávisť vedie k spokojnosti, nesťažujem sa.
Jediné, čo ma rozožiera, sú drbnutí ľudia.
Nenávisť je mi ukradnutá..
Zopakuj mi to podľa mňa ešte raz.
Chápeš, človek dokáže aj také ako nenávisť potlačiť, čiže mňa vlastne netrápi ani láska, ani nenávisť, ale zároveň obidve dokopy.
A ja zase netvrdím, že si rozumiem. Ale to je v pohode, ani ja.
Ja sa poznám, len sa nechápem.
Prečo by som nemohla?
Aj ty určite poznáš alebo poznala si človeka, ktorého si nechápala....
Vidíš, pre mňa je to to isté.