nechapem preco sa toto riesi..same skatulkovane...preco nemoze zit kAazdy tak ako chce so svojou subkulturov a vierou bez toho aby po noom nikto neutocil zato aky je?
Nekategorizujem...mám kamarátku ktorá je hiphoperka aj emáčka a obe sú to skvelé zábavné baby...rovnako ako aj môžu byť neznesiteľné...z každej tejto katégórie poznám minimálne jedného človeka proti ktorému nič nemám, preto neexistuje skupina ľudí ktorú by som neznášala.
tých, ktorí potrebujú ľudí triediť a zbytočne niekam zaraďovať. aj ja celý večer, vyspeveujem, že sme pankáči od kostí a potom do rána smažím na dramci
@32 Tiež si myslím, že z tých možností by mali. A ešte nech mi vysvetlí rozdiel medzi mafiánom a gangsterom. A inak tú pravdepodobne najtutovejšiu možnosť, a to intolerantní ľudia, vynechal.
neznášam pojebaných náckov vďaka ktorým nás ostatok nechápavých ľudí označuje za rasistov!!! a ďalej média ,ktoré všetko prekrútia....! GOOD NIGHT WHITE PRIDE!
a to z jedného dôvodu - keď vynecháme možnosti ako satanisti a mafiáni s ktorými som sa naživo nikdy nestretla, hip-hoperský štýl mi príde najviac násilný. Ako keby si dali o 1O čísel väčšie šaty, to ešte by sa dalo zvládnuť, ale tie zabijácke doplnky /reťaze/, väčšinou na plné pecky z mobilu podobné Rytmusovým sračkám a ich prezentovanie samých seba (napr. HH pozdravy) a celkovo ich vystupovanie...no proste mi nesedia a vôbec sa za to nehanbím. tralala.
@46 hups, ve)d vlastne to tá možnosť by to potom mala byť že každú chví)lu sú niečo iné..ke)d raz sa prira)dujem k nejakej skupine, tak potom si za tým stále stojím...
pokial osoba neriesi moj styl a chape ze sme rozdielni ale koli tomu ma hned nema chut zbit tak mi je to absolutne jedno...neodsudzujem ziadny styl...kazdy si ma pravo vybrat svoju cestu...ale vadi mi ked niekto sa meni na pockanie len koli tomu ze prave vtedy je viac in nieco cierne alebo dredy alebo hocico ine...a tiez mi vadia ludia ktory nechapu pointu stylov a hrabu sa tam...
Ľudia sú rôzny. Poznám aj hip-hoperv, diskáčov aj anarchistov čo sú fajn ľudia. A poznám aj metalistov a rockerov čo sú kreténi. Len preto, že nepočúvam Hip-hop tak mám tých ľudí odsudzovať? Áno, úprimne, príde mi to smiešne trochu, ale iba nechápem ľudí, čo tvrdia príslušnosť k nejakej skupine a pritom o nej nič nevedia. Nevedia o jej histórii, o jej pravidlách. Viete koľko anarchistov ani nevie, čo to v skutočnosti anarchia je, a iba si myslia, že anarchia=chaos a voľnosť robiť si, čo chceš?
@tenario poznám (veľmi málo, ale poznám) aj kresťanov, čo sú fajn ľudia. Len sa skrátka nebavíme o viere. Lebo potom sa chytím za hlavu a idem kdesi kričať.
@ink aj ja mam vela krestanov kamaratov dokonca vacsinu a v zivote ma neurazali ze som to co som..nie ako niektori primitivy co zalozia podobne diskusie
@tenario hej, ja ale myslím tých akože naozaj aktívnych kresťanov. Nie tých čo majú tie "sviatosti" ale takých tých, čo chodia a spievajú tie moderné chválospevy a pred spaním študujú bibliu. Ale aj takí sú fajn
Všeobecne generalizovať a odsudzovať ľudí podľa toho, do akej skupiny by sa dali zaradiť je dosť dosť povrchné.
@sonija vidiet ze pozeras vela filmov ako napriklad Krstny otec /inak naj film aky som kedy videl/ ale bohuzial uz to tak nefunguje . Mafia je ina a na Slovensku ani nehovorim. Mam ti spomenut napriklad pripad ked miesto chlapika ktoreho chceli zabit, zabili jeho male decko a zenu? To je jeden pripad z velmi vela. Mafia na Slovensku vlastne ani nie je mafia. Nic nerespektuju.
@tenario Ja to beriem, že to nie je správne. Ale... asi ich nezabili len tak z dlhej chvíle. Každý kto sa do tých kruhov raz dostane presne vie, ako to funguje a musí niesť aj bremeno rizika a viny...
boze neviem co setci mate proti emakom a hiphoperom a pofdobnym... (no nemyslim tym satanistov a mafianov hej) boze je to ich styl a je to ich vec tak newim co do nich setci ripu...tento svet je straaasne pokrytecky...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
61 komentov
...podľa mňa je to vec názoru každého človeka. To, že má niekto iný názor na hudbu, životný štýl, iný vkus neznamená, že je to zlý alebo blbý človek
a to z jedného dôvodu - keď vynecháme možnosti ako satanisti a mafiáni s ktorými som sa naživo nikdy nestretla, hip-hoperský štýl mi príde najviac násilný. Ako keby si dali o 1O čísel väčšie šaty, to ešte by sa dalo zvládnuť, ale tie zabijácke doplnky /reťaze/, väčšinou na plné pecky z mobilu podobné Rytmusovým sračkám a ich prezentovanie samých seba (napr. HH pozdravy) a celkovo ich vystupovanie...no proste mi nesedia a vôbec sa za to nehanbím. tralala.
Všeobecne generalizovať a odsudzovať ľudí podľa toho, do akej skupiny by sa dali zaradiť je dosť dosť povrchné.
@sonija vidiet ze pozeras vela filmov ako napriklad Krstny otec /inak naj film aky som kedy videl/ ale bohuzial uz to tak nefunguje . Mafia je ina a na Slovensku ani nehovorim. Mam ti spomenut napriklad pripad ked miesto chlapika ktoreho chceli zabit, zabili jeho male decko a zenu? To je jeden pripad z velmi vela. Mafia na Slovensku vlastne ani nie je mafia. Nic nerespektuju.