a ty si bol samozrejme velmi slusny a uctivy. nevlastnis ten obchod ze? pravdepodobne tam brigadujes. cize ti za to platia. aj za to, ze sa mas spravat slusne k zakaznikom. uz ked v sebe nenajdes slusnost tak aspon z povinnosti
Nie nebol som úctvý a obchod mi nepatrí Samozrejme že som sa mal správať ako jej verný sluha, či oddaný otrok Ale ja taký niesom - Keď je človek celý deň v práci, vynervovaný a nejaká stará jeblina od neho niečo chce a keď jej urobí po vôli a aj tak si to neváži a pičuje - tak to je, hold, preblém niekde inde. Ale to by si v prvom rade musela zažiť ty sama
zástupkyňu + pár učiteliek na ZŠ vytáčalo už len to že dýcham a nie to ešte keď som si otvorila hubu na nich..šak ale to sú také pi*e (bez prepáčenia)..za to že som mala piercing v nose sa mi vyhrážali 4kou zo správania a celkovo všetky prúsery sa pripisovali mne...ale mala som vždy samé jednotky takže mi nič nemohli
otca mesiac sa so mnou nebavil a včera sa mi podarilo niečo úžasné. kamaráta, inak hrozného flegmatika, som nahnevala tak, že začal meniť témy je to pre mňa megaúspech
Dneska...jednu s prepáčením p*ču na vlakovej stanici, bola som si predlžovať kartu a ona tam do mňa začala pindať pretože som si od nej slušne vypýtala pero(keď predlžujem potrebujem mať vyplnený papier s údajmi a potvrdený školou) tak som jej povedala, že žltačku ani nič iného nemám....A nasrala sa. Dobre jej tak. Ešte som kvôli nej zmeškala aj autobus domov -.-
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
a keď sa nájde taký ktorý sa naštve, tak sa mierne radujem ňachacha
Pracujem tam na skrátený úväzok (80h/mesačne)
Nie nebol som úctvý a obchod mi nepatrí Samozrejme že som sa mal správať ako jej verný sluha, či oddaný otrok Ale ja taký niesom - Keď je človek celý deň v práci, vynervovaný a nejaká stará jeblina od neho niečo chce a keď jej urobí po vôli a aj tak si to neváži a pičuje - tak to je, hold, preblém niekde inde. Ale to by si v prvom rade musela zažiť ty sama
asi najviac mojich rodičov a sestry..
Asi pred 3 týždňami to mohlo byť.
Naštvala som ho a znechutila a neviem čo všetko.
A štve ma to.