hangtimea som uz nazivo videla... konkretne prvykrat ked som ho stretla, som prisla do baru a uvidela som taku nedefinovatelnu dvojicu pri nasom stole... potom sa asi po 5 minutach od seba odlepili, jedno bola sesternica a druhe zevraj on
neviem koho, pretože sa zväčša s ľuďmi, ktorých poznám cez net, nestretávam, ale už boli aj výnimky a v niektorých prípadoch to dopadlo mimoriadne dobre, @synesthesia by vedela rozprávať , v iných horšie Ale stretnutie s ľuďmi ako @jerry483 a @gothicdaniela (ak som na niekoho zabudla, tak sorry by mi problém nerobilo
@conco - zajtra okolo obeda odchádzam preč na nejaké dva týždne no doobeda mám času keďže kufor už mám zbalený Alebo až druhý júlový týždeň - vyber si Žiadny problém.
@missythirteen noo vsaak uz sme raz stretli aa nejak si to prezilaaa......alee vsaak teraz sa budemee stretavaat natrvalooo...... ...viees pravidelnee xDDD...musis to predychaat xDD
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
85 komentov
a možno aj @krutafunebracka nech je prdel
inak asi nikoho
kasko, elwinko
on je samoľúbi takže si nebol ďaleko od pravdy
ja som sa stretla akurat s trapnakoca=D
a chcela...hm...=D=D=D=D=D=D niekto uz stavia stan...=D=D=D=D=D=D=D=D=D=D=D=D
ja? na mne neni nič zaujímavé
@missythirteen noo nebooj ja sa stretneeem xDDD
aj keď boli nejaké poznamky na skype ohľadom môjho "vyjadrenia", takže upravujem z "spoznal" na "stretol"
Inak sa s väcsinou mojich birdz priatelov aj realne poznam, takze mam pokoj na dusi.
@krutafunebracka
@xhtml
@alpynus
@jimmycrow