Akú celebritu nemáte radi? Kto vám lezie na nervy? Koho neznášate, máte za trápneho, irituje vás, máte ho za úplneho idiota bez kúska talentu, chochmesu, či čohokolvek iného? Davajte, hejtujte čo vám písmená a slová stačia, vybúrte sa, nech to tu fičí!!!
Slovensko ma aj nejaky (poriadny) showbiznis? mno ale ked inak nedas - tak napr. taky Martin Jakubec alebo Rytmus... alebo Ďurinda... ci ta priestorovo vyrazna Evelyn alebo ten zmrd Otto Weiter
@8 To suhlasim, to tiez je na uvahu, ci Slovensko ma vobec nejaky soubiznis.
Ale tak Rytmus a Jakubec napadnu hned, ale neviem ci oni dvaja patria vobec do soubiznisu, taka stoka, dalej Separ, Ego, Haha Crew, P.A.T. no zase stokari. Gordulic a Silne reci, Temne kecy. Potom zo sveta TV: Kraus, Andrasy, Marcin, Dangl, Schramekova, Knazko, Slavik, Junior, Pyco, Rolins, Habera, Sagan, Weiss, vela hokejistov a sportovcov, atd...
@patrixo@11 Mňa vždy strašne zamrzí, keď sa niekto takto vyzná v slovenskej kultúre najvyššieho rangu, vymenuje TOP umelcov svetového rangu, povie to s čistím svedomím a bez štipky irónie a pritom urobí takú kardinálnu chybu a opomenie génia histórie ľudstva Mojseja.
Ibaže by sa to pokladalo za tak automatické, že BM je naprostá jednotka of all times, takže ho ani netreba spomínať, pretože ON je No.1, kategória sama osebe, neporovnateľný, jedinečný a nedostižný!!!
@br4nisl4v hovorí sa, že každý spevák, speváčka či kapela má aspoň jednu dobrú skladbu... aj Braňo ju má - "Splývanie driekov" ale na druhej strane - klobúk dole pred ním, ako sa dokázal vysporiadať so závislosťou a ako chodí teraz prednášať po rôznych kluboch alkoholikov čipo str. školách o závislostiach...
@salora@24 ako môžeš takéto niečo povedať ... že JEDNU, Bee-eM má dobré naprosto všetko a keď hovorím všetko, tak tým myslím ÚPLNE NAJSAMÚPLNEJŠIE všetko, ak vieš, čo tým myslím ... rozmery, dĺžku, hrúbku a tak ... techniku, výdrž, šarm, eleganciu, "to" niečo, čo robí Teba Tebou samým, ách, Braňo, Braňo ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
Ale tak Rytmus a Jakubec napadnu hned, ale neviem ci oni dvaja patria vobec do soubiznisu, taka stoka, dalej Separ, Ego, Haha Crew, P.A.T. no zase stokari. Gordulic a Silne reci, Temne kecy. Potom zo sveta TV: Kraus, Andrasy, Marcin, Dangl, Schramekova, Knazko, Slavik, Junior, Pyco, Rolins, Habera, Sagan, Weiss, vela hokejistov a sportovcov, atd...
Ibaže by sa to pokladalo za tak automatické, že BM je naprostá jednotka of all times, takže ho ani netreba spomínať, pretože ON je No.1, kategória sama osebe, neporovnateľný, jedinečný a nedostižný!!!
telku som mimo par filmov nepozerala minimalne tak 10 rokov