zobudim sa otvorim pc,pustim udbu,v praci pracujem stale pri pc,pridem domov,najem sa a pozeram film na pc a potom pracujem zas na nom..takze z 24 hodin som pri pc tak 14.
toto neviem odhadnut lebo v skole mam prax a tam som za tym 6 hodin aj keby som nechcela doma mi to obcas sestra obsadi a niekedy nie a zalezi ci je leto alebo zima lebo komu by sa chcelo ist teraz von? ale v lete som vonku vacsinou dna ale tak povedzme 2,5 hodiny denne
Záleží či je to cez týždeň alebo cez víkend. Cez týždeň tých 4-5hod. a cez víkend ked je nuda aj 8-9hod, ale v priemere asi tak 6hod. Proste je pre mňa skoro všetko. Ked mi začne nahrádzať kamarátov tak to obmedzím
juuj, vela.. ak nikam neidem, tak odkedy pridem zo skoly az do noci ho mam takmer stale zapnuty... ale nie vzdy na nom nieco robim.. len si vacsinou pustim hudbu, alebo nieco take
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
a úprimne povedané, zachviľu sa poblijem vždy, keď ho uvidím
a na birdzi este viac
lebo uz ma moc nebavi