Nasťahovala som sa do nového bytu, sused mi každý deň strháva moju menovku na schránke a opakovane hádže naspäť, keďže raz mal nesmiestnu poznámku a ja som si dovolila mu niečo povedať. Čo s tým? Je to hrozný dement, povie mi, že som pi** a ide ďalej.
lol to je co za debila a neviem, skus vygravirovat (ale mozno ti to niecim poskodi) skus to riesit s domovnikom napriklad, ved je to predsa tvoj majetok
Napchaj mu zápalky do zámku, a ked aj tak neprestane tak o tretej v noci mu polej dvere benzínom, ale ešte predtým zavolaj stopäťdesiatosmičku, že tu príde tragédia, aby vedeli!
Hlavne by si to nemala podľa mňa riešiť odvetou, keďže to môže viesť ešte k horšiemu správaniu z jeho strany. Hovorí sa, že zlo plodí ďalšie zlo, preto je potrebné prestrihnúť kruh, hoci verím, že si vytočená. Úprimne neviem, čo by som robila na tvojom mieste. Je to fakt maximálne nepríjemná situácia, ale asi by som sa s ním skúsila slušne porozprávať, pripadne s domovníkom o danej situácii.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov