Zdravím, som futbalový brankár a mám trošku "pokazené" koleno. Mám ho totálne dooškierané a mám to skoro do mäsa na kúsku. Nemáme doma žiadne kolenačky ani nič a zajtra mám tréning a v stredu dôležitý zápas. Neviete, čo by som si na to mal dať aby ma to p
Ahoj kolega tiež bránim a v tvojej situácii som bol už niekoľkokrát najviac ti pomôžu brankárske tepláky, tie majú na kolenách aj na bokoch také mäkké vankúšiky, ak ich však nemáš (resp. ich nemajú v klube), raz som použil takú fintu, že som si dal na koleno vatu a obviazal to obväzom čuduj sa svete, celkom to fungovalo
Chranice, potom ti odporucam zajst za doktorom nech ti ho prezrie a nech ti predpise ortopedicke bandaze na kolena... Ono to jednak pomaha proti oderu [sice malo a to, zeby nebolelo nehrozi] a jednak to znasa urcitu vahu atd co by museli kolena... Pri odraze a pri pade su kolena strasne namahane a ci pri futbale alebo Ju Jitsu, je to jedno
Inak tie brankarske nohavice ci nejake speci chranice
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
Chranice, potom ti odporucam zajst za doktorom nech ti ho prezrie a nech ti predpise ortopedicke bandaze na kolena... Ono to jednak pomaha proti oderu [sice malo a to, zeby nebolelo nehrozi] a jednak to znasa urcitu vahu atd co by museli kolena... Pri odraze a pri pade su kolena strasne namahane a ci pri futbale alebo Ju Jitsu, je to jedno
Inak tie brankarske nohavice ci nejake speci chranice