1. Ak vlastníte kolieskové korčule po akej dobe ste sa naučili na nich jazdiť?
2. Aká je ich životnosť resp. po koľkých stovkách kilometrov sú kolieska natoľko zničené, že sú korčule viac nepoužiteľné?
3. Sú vhodné aj na prekonanie väčšej vzdialenosti na
Ja som zacala v 8 rokoch a hned to slo ved tam nema co neist. No a bola som k tomu nutena a zacala som na ne chodit az v puberte trocha zas a potom zas nic a uz 2r chodim tak rekreacne. Ale vysuchala sa mi brzda a to bol strasny problem, tak sli do kosa a mam nove uz pol roka. Vlastne tie vyhodene su bratove a on ich nepouzival a z mojich som vyrastla. Kolieska sa mi zda v detstve riesil otec ale,uz neviem na koho korculiach ale na rozdiel od brzdy sa dali vymenit. Som mala fila ako mala a teraz nieco lacne, mas to jedno.
ja korčulujem 4 krat do tyzdna takych 6 rokov uz aspon, životnosť koliesok je dokym mebudu mat tvar V, rychlosť podla toho ako vladzes ale okolo tych 20-30... a znacka FILA
Ja som sa učila korčuľovať, keď som bola malá a pokiaľ sa pamätám, netrvalo mi dlho, kým som sa naučila korčuľovať. A bavilo ma to celkom. Viac neviem, ostatné mali na starosť rodičia
ja som sa naucil asi v 4 rokoch vtedy som zacal aj z hokejom tak to je podobne... ano su stavane aj na dlhsie vzdialenosti pokial ta nebude boliet noha neviem na co si zvyknuty ... a na taku rychlost su stavane akou chces ist , ak chces ist rychlo tak cim najvacsi kopec a dole a dosiahnes dobru rychlost ale pozor na štrk zivotnost korcul je vysoka pretoze ked mas vydrate kolieska daju sa nahradit inymi kolieskami a vymenit a mas prakticky nove korcule... ja som si zvykol na kolieskove pre inline hokej , takze znacka nike-bauer..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov