podľa toho ktorý deň zvyčajne sa len učešem a dám si riasenku a krém na tvár, ale pokiaľ idem že večer do mesta tak strávim tých 10-15 minút... ale som schopná aj viac, pokiaľ si robím nejaký špeciálny účes... plus samozrejme pri umývaní mojich zúbkov strávim jedným umývaním asi 3 minúty... a keď si umyjem vlásky tak vždy tiež asi tri minútky kým ich rozčešem, nastriekam výživnou vodičkou a dám do nich tužidlo... ale nie je to veľa...
Zrkadlo take velke mame len na dvierkach satnika a tam vobec nelezem takze nie je prilezitost...... ale dole pod nami je kvetinarstvo a tam su take zrkadla medzi oknami tak obcas ked si chcem pripomenut jak vlastne vyzeram sa tam mrknem...... vzdy ma to prekvapi ked vidim svoj face po dlhej dobe neviem preco......
minimálne 30 min a max. tak tonie je ohraničené- minule som bol pred ním hodinu a bola to radosť robiť mame a bratovi napriek, že chcú ísť do kúpeľky a nemôžu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
počas dňa a hlavne v škole sa musím na seba pozrieť keď idem okolo zrkadla - súčet možno tak 5min
keďze v izbe mám velké zrkadlo, vždy keď sa nudím si idem pred (ako sa to skloňuje??) to zacvičiť takže dokopy asi viac ako 20 min