Hocikedy si pozerám, či pribudlo niečo nové, ale keď málokedy ma niečo zaujme... Ľúbila som čítať blogy, ale neviem... už to nejak upadáva... Dobrí blogeri už tak často neblogujú a neviem... číta ešte vôbec niekto tie blogy?
@xcorpi 80-90% blogov na ľubovoľnej stránke je prepadák, rovnako ako 80-90% kníh nikdy nedočítaš, aj keď by si ich začal, rovnako 80-90% filmov sa ti proste nebude páčiť, a 80-90% časopisov, čo vychádzajú si nikdy nekúpiš. Prečo? Lebo každému sa páči dačo iné, nikto nečíta 100% blogov, tak ako nikto nepozerá 100% filmov, nikto nepočúva 100% hudby...
Možno teba nezaujal žiaden bloger, možno teba nebavia blogy vôbec, mňa napríklad nezaujímajú športové výsledky v novinách a rovno tie strany preskakujem, znamená to, že nemajú význam? Majú...
Podľa môjho názoru, BIRDZ Blogy patria k 2-3 najlepším blogerským stránkam na slovenskom internete, pribúda tu dosť veľa blogov, ich priemerná čítanosť predpokladám je podobná ako na iných podobných blogerských stránkach (hovorím o priemernej čítanosti!!!!)...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
Možno teba nezaujal žiaden bloger, možno teba nebavia blogy vôbec, mňa napríklad nezaujímajú športové výsledky v novinách a rovno tie strany preskakujem, znamená to, že nemajú význam? Majú...
Podľa môjho názoru, BIRDZ Blogy patria k 2-3 najlepším blogerským stránkam na slovenskom internete, pribúda tu dosť veľa blogov, ich priemerná čítanosť predpokladám je podobná ako na iných podobných blogerských stránkach (hovorím o priemernej čítanosti!!!!)...